|
duyduğunuz ve sizi etkileyen en güzel söz??
|
|
22-09-2007, 09:21 PM
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar sizi en çok etkileyen sözü yazmanızı istiyorum özlü söz olabiliryani o tür şeyler
mesela benimki;düşmanımın anlamını,arkadaş sıfatı taşıyanlardan öğrendim sözlerinizi bekliyorum arkadaşlar........ Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ) |
|||
|
22-09-2007, 09:25 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: duyduğunuz ve sizi etkileyen en güzel söz??
yarın yapabileceğin işi bugünden yapma!
Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
22-09-2007, 09:28 PM
|
|||
|
|||
|
ask, karsındakini bulunmaz hint kuması sanmanla hıyarın teki oldugunu anlaman arasında gecen süredir...
|
|||
|
23-09-2007, 12:14 AM
|
|||
|
|||
|
ümit en büyük ümitsizliktir... bunu okudum ve beni cidden etkiledi
..... Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. yorumsuz.... |
|||
|
23-09-2007, 04:22 AM
|
|||
|
|||
|
Üşeniyorum öyleyse yarın.(Descartes)
Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
27-09-2007, 02:56 PM
|
|||
|
|||
|
RE: duyduğunuz ve sizi etkileyen en güzel söz??
hayatı 3,5 la 4 arasında yaşarsın ya 3,5 atarsın ya 4 4'lük yaşarsın
GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM 2 ÖĞRENCİSİ DR. MURAT TEPE(2006) |
|||
|
27-09-2007, 06:52 PM
|
|||
|
|||
|
Üşeniyorum öyleyse yarın.(Descartes)
sadettin abi bunu sendn duydm we beni en çok etkileyen söz bu olduGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.süpersn |
|||
|
01-10-2007, 09:14 PM
|
|||
|
|||
murat tepe Yazılan:hayatı 3,5 la 4 arasında yaşarsın ya 3,5 atarsın ya 4 4'lük yaşarsın murat abi mantık hatası var 3.5la 4 ARASI diosun 3.5la 4ü kullanıosun, ben bunu internette ilk gördügümde: hayat 3 ile 5 arasındadır ......... die devam ediodu e tabi farklı versionları mümkün bide beni joseph stalin tarafından söylenen su söz cok etkilemisti: ''The death of one man is a tragedy. The death of millions is a statistic.'' adam beni cidden derinden etkiledi be... |
|||
|
01-10-2007, 09:33 PM
|
|||
|
|||
|
Bir yerde küçük insanların gölesi büyüyorsa,orada güneş batıyor demektir.
|
|||
|
02-10-2007, 04:12 PM
|
|||
|
|||
oguzkagan Yazılan:murat tepe Yazılan:hayatı 3,5 la 4 arasında yaşarsın ya 3,5 atarsın ya 4 4'lük yaşarsın neden mantık hatası var oğuzhan matematikte sana sınırların dahil olacağı bi aralık öğretmediler mi??unuttuysan hatırlatayım(hani köşeli parantez olursa dahil normal parantez olursa dahil deil sınırlarGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.) GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM 2 ÖĞRENCİSİ DR. MURAT TEPE(2006) |
|||
|
|

Forum Rules