|
BUYURUN!!!
|
|
27-08-2006, 09:39 AM
|
|||
|
|||
|
BUYURUN!!!
Adamin Biri Karşisinda Bulunan Tablodaki Resme Bakarak 2 Cümle Sarfeder...
1. Benim Ne Erkek Ve Ne De Kiz Kardeşim Var. 2. Bu Resimdeki Adamin Babsi Benim Babamin Oğludur. Soru: Acaba Resimdeki Adam Kimdir? Soruda Hiçbir Hile Yok Tamamiyla Mantik Ve Zeka Gerektiriyor. __________________ Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. |
|||
|
27-08-2006, 03:47 PM
|
|||
|
|||
|
RE: BUYURUN!!!
olum mehmet ne boş işlerle uğraşıyon yawwww
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Doğduğumdan beri aklımda Göğsümün sol yanında Alkışlasın bizi tüm dünya Fenerbahçem tam yüz yaşında |
|||
|
28-08-2006, 09:09 AM
|
|||
|
|||
|
resimdeki adam resme bakan adamın oğludur mehmet yanlışsam söyle...
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Doğduğumdan beri aklımda Göğsümün sol yanında Alkışlasın bizi tüm dünya Fenerbahçem tam yüz yaşında |
|||
|
03-11-2006, 09:58 AM
|
|||
|
|||
|
resimdeki adam resme bakan adamın oğludur yani.
GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM 2 ÖĞRENCİSİ DR. MURAT TEPE(2006) |
|||
|
03-11-2006, 06:42 PM
|
|||
|
|||
|
lan sorduğun soruyu tabiiki yeğenidir
|
|||
|
25-01-2007, 03:41 PM
|
|||
|
|||
|
karşısında duran resim kendine ait değil mi
2002 mezunu maf |
|||
|
05-02-2007, 11:08 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: BUYURUN!!!
ne saçmalıyonuz sizlere doğru cevabı söylemek gerekirseee;
resimdeki; halasının kızıdırGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. |
|||
|
12-03-2007, 06:22 PM
|
|||
|
|||
|
oğlu tabii..bu arada doğru cevap vermek yetmiyor her zaman..çünkü adam arasıra oğlunun resmine bakarak ''bu çocuk annesinin mi benim mi oğlum?kimden lan bu velet?vayyys dedesine çekmiş kerata..büyüyünce onu da zeka sorularına konu mankeni yapsak ya!''diye çelişkiye düşecek kadar kafası karışmış bir baba saygıssız bir oğul hafif deli bir kayınçodur..bu arada çocuk resimde ellerini yana açmış ''ne bileyim bana hiç bakma baba!''der gibi bir ifade takınmıştır..halasının kızı cevabı en zekicesi bana göre..
eeeeeee el oğlu yas mı tutar?Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. kocaman gülün yeter.. hayat tamamlıyor boşlukları... |
|||
|
13-03-2007, 06:32 PM
|
|||
|
|||
|
bunda bilinmeyecek ne var tabikide adamın oğludur. bir fen lisesi öğrenciside bilsin bu soruyu hayır yanlışsam söyleyin.
|
|||
|
08-04-2007, 03:22 PM
|
|||
|
|||
|
resme bakan adamın oğludur yani
|