|
Burçların Korkusu
|
|
08-08-2008, 12:10 AM
|
|||
|
|||
|
KOÇ : Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu.
BOĞA : Huzur bulamama korkusu, huzurun bozulması korkusu. İKİZLER : Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek, ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu YENGEÇ : Başına bela gelme korkusu. Başına herşey gelebilme ihtimali korkusu ASLAN : İzleyici bulamama korkusu. Kendini alkışlamak zorunda kalma korkusu. BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu TERAZİ : Popüler bir partner bulamama, popüler olamama korkusu. Tartışma korkusu. AKREP : Güçsüz kalma korkusu, gücünü kaybetme korkusu YAY : Bilgi bulamama, duygu ve düşüncelerini aktaracak kişi bulamama korkusu OĞLAK : Başkaları ne der korkusu. Parasız kalma korkusu. KOVA : Yalnız kalma korkusu. Sıradanlaşma korkusu. BALIK : Partner olmadan yalnız kalma korkusu, duygusal ifadeyi aktaramama korkusu. gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
09-08-2008, 05:16 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Burçların Korkusu
evet bilgi bulamamaktan korkarım kimi zaman
|
|||
|
27-09-2008, 06:40 PM
|
|||
|
|||
|
allahım lanet olsun must la aynı burcmusum bu kaderın bı oynu heralde bana :D
OkuyUn Benİm Gbİ AmeLe OlMayıN Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. |
|||
|
28-09-2008, 12:43 AM
|
|||
|
|||
|
bnde aynı burctanım bütün cewre yay galiba Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Burçların Genel Özelliklerini Wermeden Olmaz:) | gizeMmM_!!! | 29 | 675 |
27-11-2008 05:18 PM Son Mesaj: sores |
|
| Burçların İyi-Kötü Yönleri | gizeMmM_!!! | 6 | 170 |
27-09-2008 06:17 PM Son Mesaj: DARKMAN |
|
| Burçların Yıldızları | gizeMmM_!!! | 3 | 60 |