|
Bu Konuya Son Mesajı Kim Atacak??
|
|
04-09-2007, 11:36 PM
|
|||
|
|||
|
Bu Konuya Son Mesajı Kim Atacak??
ilk mesaj benden..
|
|||
|
04-09-2007, 11:40 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: Bu Konuya Son Mesajı Kim Atacak??
son msj olmuyacak ama genede atim:D
Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
04-09-2007, 11:41 PM
|
|||
|
|||
|
bi ayrı başlıkta ben açim bari " bu konuya ilk msj ı kim atıcak" diye . belki orda kazanırım:D
Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
05-09-2007, 11:15 PM
|
|||
|
|||
|
şu an itibariyle ben ama sorasına Allah kerim diomGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
05-09-2007, 11:46 PM
|
|||
|
|||
|
artık ben :D
aLdAtaN inSaN;ya maCEracıdır,ki bU dUYgusU EgoSuYLa bEraBeR hErşEyİn üSTüNe çıkAr yaDa ELindE oLaNı KayBEtmEyi göZe aLAcaK KaDaR zAYıfTır!! BiTeNi GörMezDEn GeliR;ÖYlESİnE güçSüZdüRki... |
|||
|
05-09-2007, 11:47 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Bu Konuya Son Mesajı Kim Atacak??
yoq yine benGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
05-09-2007, 11:50 PM
|
|||
|
|||
|
hayır işte beenn :D
aLdAtaN inSaN;ya maCEracıdır,ki bU dUYgusU EgoSuYLa bEraBeR hErşEyİn üSTüNe çıkAr yaDa ELindE oLaNı KayBEtmEyi göZe aLAcaK KaDaR zAYıfTır!! BiTeNi GörMezDEn GeliR;ÖYlESİnE güçSüZdüRki... |
|||
|
05-09-2007, 11:52 PM
|
|||
|
|||
|
yoq olmaz yaw yine benGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|||
|
05-09-2007, 11:53 PM
|
|||
|
|||
|
hayır hepp beennn :P
|||
|
05-09-2007, 11:55 PM
|
|||
|
|||
|
yoq yoq benGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|||
|
|

Forum Rules