KSDFL FORUM
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Takvim
  • Yardım
  •  
  • KSDFL.NET | KSDFL.COM
  • Portal
  • KSDFL FORUM
  • Forum Rules

Şuanki Zaman: 04-12-2008, 10:01 PM Hoşgeldin Misafir ! (Giriş — Üye Olun)
KSDFL FORUMUNDA ARAMA

KSDFL FORUM / EĞLENCE VE OYUN / Forum Oyunları / Bu Konuya Son Mesajı Kim Atacak??

Sayfa (19): « Önceki 1 2 3 4 5 ... 19 Sonraki »
Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
Bu Konuya Son Mesajı Kim Atacak??
07-09-2007, 11:48 AM
p_n_r Çevrimdışı
eski sdfl li :(
**
Üye
Katılma Tarihi: Oct 2006
Rep Puanı: 2
Cvp: Bu Konuya Son Mesajı Kim Atacak??
hayır benn Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

aLdAtaN inSaN;ya maCEracıdır,ki bU dUYgusU EgoSuYLa bEraBeR hErşEyİn üSTüNe çıkAr yaDa ELindE oLaNı KayBEtmEyi göZe aLAcaK KaDaR zAYıfTır!! BiTeNi GörMezDEn GeliR;ÖYlESİnE güçSüZdüRki...
Tüm Mesajlarını Bul
07-09-2007, 11:58 AM
gizeMmM_!!! Çevrimiçi
gzMsty
Admin Yardımcısı
Katılma Tarihi: Aug 2006
Rep Puanı: 15
14 RE: Bu Konuya Son Mesajı Kim Atacak??
olmazzz bennnGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
07-09-2007, 12:04 PM
p_n_r Çevrimdışı
**
Üye
alala işte bennn Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

aLdAtaN inSaN;ya maCEracıdır,ki bU dUYgusU EgoSuYLa bEraBeR hErşEyİn üSTüNe çıkAr yaDa ELindE oLaNı KayBEtmEyi göZe aLAcaK KaDaR zAYıfTır!! BiTeNi GörMezDEn GeliR;ÖYlESİnE güçSüZdüRki...
Tüm Mesajlarını Bul
07-09-2007, 12:06 PM
gizeMmM_!!! Çevrimiçi
gzMsty
Admin Yardımcısı
kıs sende benm gibisin bütün gün çıkmıon netten en iisi ben çıkytım ortalık sana kalsın yaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. bu gidişle ben bi yıl daha ewde oturcam sende okuldaki büyüük başarılarına dewam etcenGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
07-09-2007, 12:09 PM
p_n_r Çevrimdışı
**
Üye
tabi Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
madem okul sonuncusuyum hiç uğraşmiim dedim boşuna Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Tüm Mesajlarını Bul
07-09-2007, 12:28 PM
gizeMmM_!!! Çevrimiçi
gzMsty
Admin Yardımcısı
yoq kıs ugraş sen yinedeGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. bende ugraşcam inşGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

07-09-2007, 12:40 PM
p_n_r Çevrimdışı
**
Üye
uğraşalım bakem Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
amaa son msj benden Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Tüm Mesajlarını Bul
07-09-2007, 11:06 PM
gizeMmM_!!! Çevrimiçi
gzMsty
Admin Yardımcısı
yoqqq bendennnGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

07-09-2007, 11:55 PM
semihkokacya Çevrimdışı
PAYLAŞIMCI ÜYE
Üye
Katılma Tarihi: Mar 2007
Rep Puanı: 1
çocuk musunuz Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

2003 mezun adayı, 2nin dönem ortasında kaçıp kurtulan, itü bilgisayardaki klas forvet Semih Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

-Hacı noootiiiin?
+notek , ot atiiik bıyık gıvıriiiik Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)
Tüm Mesajlarını Bul
08-09-2007, 12:00 AM (Bu Mesaj 08-09-2007 12:02 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : gizeMmM_!!!.)
gizeMmM_!!! Çevrimiçi
gzMsty
Admin Yardımcısı
sana göre ewtGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

« Önceki | Sonraki »
Sayfa (19): « Önceki 1 2 3 4 5 ... 19 Sonraki »
Konu Kapalı 

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol

Tema Degistir:

İletişim | KSDFL.NET | KSDFL.COM | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi

Theme Group © by: MyBBThemes
Theme © by: Vintagedaddyo
Türkçe Çeviri: MyBB
Üretici: MyBB 1.4.4
 © 2002-2008 MyBB Group.