|
bir sdfl'li vardıııı canı sıkılan..
|
|
17-04-2007, 04:49 PM
(Bu Mesaj 17-04-2007 04:50 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : savasci.)
|
|||
|
|||
|
okulumuzda canınız en çok neye sıkıldı, neye en çok üzüldünüz..
ben 2. sınıfta okuldan ayrıldığımda baya bi üzülmüştüm..Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Bueno es culantro, pero no tanto. ..hiçkimse.. |
|||
|
17-04-2007, 05:44 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: bir sdfl'li vardıııı canı sıkılan..
ben de arkadaşlarım tek tek ayrıldığında...
dile kolay 29 kişi kalmıştık.. lise 3'te geri dönenler olmasa neredeyse tek sınıf mezun verecekti okulumuz.. servet selen - boğaziçi matematik - 2003 mezunu http://www.superteklif.com/Main/SuperUye...83b283dd79 |
|||
|
17-04-2007, 08:16 PM
|
|||
|
|||
|
lise 2 deyken 5 arkadaşımızın ayrılmak zorunda kalması çok sıkmıştı canımızı. hele bir de alt dönemlerin onların gitmesinden cesaret alarak artistlik yapmaları da ayrı bir can sıkıntısı yarattı. ilki geçmedi ama ikincisini 2 ay gibi bir süre içinde halletmiştik.
Kimler geldi, kimler geçti....... |
|||
|
17-04-2007, 09:01 PM
|
|||
|
|||
|
yaz günleri diyebileceğimiz sıcak günlerin öğleden sonralarını hiç sevmezdim.
neden bilmiyorum. Bir gençlik, bir gençlik, bir gençlik... "Zaman bendedir ve mekân bana emanettir!" şuurunda bir gençlik... ¨N¨F¨K¨ |
|||
|
18-04-2007, 01:14 AM
|
|||
|
|||
|
zaten ne yaptıysam canım sıkıldığından yaptım... en cok canımı sıkan adamla hala konuşmuyorum
TRAJİK HAYATIMIN EN KOMİK ANIYDI LİSE YILLARIM... YALANDA OLSA SEVİYORUM O YILLARI ELİMDE DEĞİL... cihan(2004)kadirli(ankara) |
|||
|
18-04-2007, 11:16 AM
|
|||
|
|||
|
bir de cuma günleri en çok sıkıldığımız gündü.. hele cuma öğleden sonrası..
bazıları için cuma öğleden sonrası en eğlenceli zaman dilimlerinden biriydi.. çünkü ya dersleri boş olur evlerine gider yada hoca dışarıya çıkmaya izin verir eğlenirlerdi.. bizim ise son iki ders Kenan Hoca'nındı.. haşa; sıkıcı olan kenan hoca değildi tabi.. herkes eğlenirken yada evine giderken bizim okulda kalan bikaç kişiden olmamızdı.. selamlar.. servet selen - boğaziçi matematik - 2003 mezunu http://www.superteklif.com/Main/SuperUye...83b283dd79 |
|||
|
19-04-2007, 05:32 PM
(Bu Mesaj 22-04-2007 12:25 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : savasci.)
|
|||
|
|||
|
adnan hocanın dersinde canım çok sıkılırdı.. neden acaba(!)
Bueno es culantro, pero no tanto. ..hiçkimse.. |
|||
|
19-04-2007, 07:30 PM
|
|||
|
|||
|
walla benim canımı en cok sülo hocanın gidip paksoyun sacma sapan kurallarla okulu basması sıkmıstı..uymadık orası ayrı ama Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
dEğeR wErDİğiN iNSaN sANa DeĞEr WerMiyORsA BırAk KenDi dEĞerİyLe kALsIn..!!!! |
|||
|
20-04-2007, 11:52 AM
|
|||
|
|||
|
benim canım en çok lise1 de sıkılırdı...çünkü bayağı ders çalışırdım.lise2 ve lise3 te bu sebepten sıkıldığımı hatırlamıyorum.nedeniyse hiç ders çalıştığımı hatırlamamam olabilir mi acaba:7:
gülce_2006 mezunu yeterki incinmesin yaşanmışlık... |
|||
|
21-04-2007, 04:00 PM
|
|||
|
|||
|
walla yaa ne gezerdik hele de lise 2 de..talan ederdik ortalığı..hey gidi günler Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
dEğeR wErDİğiN iNSaN sANa DeĞEr WerMiyORsA BırAk KenDi dEĞerİyLe kALsIn..!!!! |
|||
|
|

Forum Rules