|
bir sdfl efsanesi
|
|
09-07-2007, 10:21 AM
|
|||
|
|||
|
o benim gözümde bir efsaneydi osmaniye nin hırçın çocuğu 2007 mezunu ben onu memmet saat olarak tanıdım adına sikörtıl adlı bi şarkı yazdım bu şarkıyı yazdıktan 1 hafta sonra kendisine dinlettim oda sevdi ama bi sorun vardı şarkı bütün okulda dinlenmekteydi ayrıva arkadaşalarım sesimin güzel oldunu söyler belkide efsaneyi efsane yapanda buydu benim o aciz ve yanık sesim şarkı bir şiirle başlıodu ama şunu sölemeden edemem şarkı herkesin dilindeydi ve inanılmaz ama şarkı aynı zamanda lise 1 lise 2 ve lise 3 lerin cogunu tlfnunda mevcuttu neyse mevzuya dönelim memmet saat bence o okulda bir efsaneydi ve bende hayat bulduguna inanıyorum daha lise 3 teyim ve lise 4 te var (bizim dönem 4 yıllık ya) ve herkes memmet saati bilecek ona daha ne türküler yazıcam boş zamanlarımda bir sdfl efsanesi memmet saat umarım gittigin yerde mutlu olursun (zeki çocuktu ha kimyası da süperdi) 'eee madem geldin dünyaya otur çalış kimyaya' Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|
|||
|
10-07-2007, 03:39 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: bir sdfl efsanesi
olum sercan bak adımı kirletiyon :DD
delimisin olum sen? Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Doğduğumdan beri aklımda Göğsümün sol yanında Alkışlasın bizi tüm dünya Fenerbahçem tam yüz yaşında |
|||
|
29-07-2007, 11:52 PM
|
|||
|
|||
|
ya sercan ben hiç duymadım onu! ayıp ayıp insan bizede dinletir bak okulda olan bişiden eksik kalmışım geçen yıl onu farkettirdin banaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. çabuk ulaştır onu bana dinlemem lazım bak ölürüm soraaa :7:
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
29-07-2007, 11:56 PM
|
|||
|
|||
|
Bu son sözü ben bir yerden duydum ama hatırlamıyorum tam.Bana da dinletin ya...Gizem bak dinlersen bana da ilet...
Yalnız yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını... Yüzü gözü ıslak... Başlar eğik... ...Erciyes Üniversitesi Hülya\Mehmet Tatar Diş Hekimligi Fakültesi... : TGS : |
|||
|
30-07-2007, 12:02 AM
|
|||
|
|||
|
tamm canm ben sercanla baglantıyı kuruom en kısa zamnda buluom onu çok merak ettm yaw:7:
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
30-07-2007, 12:46 PM
|
|||
|
|||
|
memmet saat eşi benzeri bulunmaz bi arkadaş..gerçekten dünya üzerinde onun gibisiyle bi daha karşılaşırmıyım bilmiyorum..ama allah onu inşallah kendi gibi ii birileri ile karşılaştırırGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|
|||
|
30-07-2007, 04:25 PM
|
|||
|
|||
|
yok bence karşılaşamaz (tabi Allah'ın işi de) ne biliyim zor biras kendi gibi birileriyle karşılaşmasıGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|||
|
31-07-2007, 03:41 PM
|
|||
|
|||
|
işte umut fakirin ekmeği...onun gibi bi dostum olduğu için çok mutluyum
|
|||
|
07-08-2007, 11:41 PM
|
|||
|
|||
|
Cevap: bir sdfl efsanesi
ash pokemanı sikortılın yerde yattını gorunce haykırmıştı
sikortul sikortul nere gittin :D:DD:D::D sercan baba harikasın ya ne gulmuştuk ama D:D:D:D:D aklıma geldikçe hala guluyorum ya:D:D:DD: |
|||
|
16-08-2007, 12:38 PM
|
|||
|
|||
|
evet yaaa memmet saat çok iyiydi sercan beraber cekmiştik onu bu arada memmet saaat abimize başarılar
[img]img163.imageshack.us/img163/9284/mhpuw9.jpg[img] |
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Ay-Atam Efsanesi | ahmedsezal | 0 | 74 |
01-09-2008 12:40 PM Son Mesaj: ahmedsezal |
|

Forum Rules