KSDFL FORUM
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Takvim
  • Yardım
  •  
  • KSDFL.NET | KSDFL.COM
  • Portal
  • KSDFL FORUM
  • Forum Rules

Şuanki Zaman: 04-12-2008, 07:43 PM Hoşgeldin Misafir ! (Giriş — Üye Olun)
KSDFL FORUMUNDA ARAMA

KSDFL FORUM / SPOR / Futbol ve Basketbol... / BİR ASLAN MİYAV DEDİİ..............

Sayfa (2): 1 2 Sonraki »
Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
BİR ASLAN MİYAV DEDİİ..............
21-09-2007, 01:24 PM
tuğçe yinanç Dışarıda
Moderators
Yönetici
Katılma Tarihi: Aug 2007
Rep Puanı: 5
7 BİR ASLAN MİYAV DEDİİ..............
bir aslan miyyyav dedi ordan fare kükredi die baslayan tekerlemeyi hepimiz biliriz sanirim dün bu tekerlemeyi bize hatirlatan bi olay oldu. ewet galatasaray-fc sion maci maci actigimda daha yeni baslamasin a rağmen 2 gol yemiş aslanin sonunu merak ettim ve aslında cok ilgilenmem maclarla ... neyse sonucta yenilmiş bi takima gecmiş olsun diyor ve basarilar diliyorum biR FENERBAHCELİ olarak... Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

yorumsuz....
Tüm Mesajlarını Bul
21-09-2007, 01:43 PM
ErSiN Çevrimdışı
<<CmRsN!!>>
Site Sahibi
Katılma Tarihi: Aug 2006
Rep Puanı: 7
Cvp: BİR ASLAN MİYAV DEDİİ..............
benim anlamadığım neden bukadar küçültmeye çalıştığınız Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. madem kendinizi daha iyi görüryorsunuz süperlige bakın arkadaş yani en son baktığımda 8. sıradaydı fenerbahçe Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. benim alakam yoktur futbolla ama öle bi bakmıştım şimdi kaçıncı bilmiyorum.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. )
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
21-09-2007, 02:00 PM
SEYİTHAN
Unregistered / Not Logged In

ya edem boşver idda ediyorum dünkü sion interden çok ii oynadı fener de çok güzel yenilirdi adamların avrupada sayılı büyük başarısı olduğu için inter minter havaya girdiler sönecek bacanak merak etme
21-09-2007, 04:30 PM
Sadettin Çevrimdışı
Mütevazi Moderatör
Yönetici
Katılma Tarihi: Jun 2007
Rep Puanı: 8
ben böyle tartışmaları hiç güzel bulmuyorum.sonuçta avrupada mucadele eden turk takımları ve hangi takımı tutarsak tutalım elin gevuru bir turk takımını yenince sevinmek çok acıklı bir durum.
Ben Galatasaray ın istanbulda turu geçecegine inanıyorum inş. da oyle olur.

Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu
21-09-2007, 04:40 PM
oguzkagan

RE: Cvp: BİR ASLAN MİYAV DEDİİ..............
©ErS!n Yazılan:benim anlamadığım neden bukadar küçültmeye çalıştığınız Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. madem kendinizi daha iyi görüryorsunuz süperlige bakın arkadaş yani en son baktığımda 8. sıradaydı fenerbahçe Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. benim alakam yoktur futbolla ama öle bi bakmıştım şimdi kaçıncı bilmiyorum.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

abi ligde biz sampioon olurken de siz avrupa vrupa die inliodunuz, biz kendimizi sizden iyi görüyoruz, bakılması gereken tek kaynak fb-gs karsılasmaları, o karsılasmalardada galibiyet sayısında ezmisiz,bide en cok sampion olan takımda biziz, lig uzun bi maraton daha hicbisey belli olmaz...
21-09-2007, 04:44 PM
oguzkagan

GADDARmusty Yazılan:ya edem boşver idda ediyorum dünkü sion interden çok ii oynadı fener de çok güzel yenilirdi adamların avrupada sayılı büyük başarısı olduğu için inter minter havaya girdiler sönecek bacanak merak etme
musti bi takımın futbol kalitesini rakibi belirler, rakibi alan daraltıp pas yaptırmayıp top oynatmassa o takım dünya klasmanında bi takımda olsa kotu görünür,2. sınıf bi avrupa takımı olsada rakibin zaaflarını kullanıp muhtesem bi oyun sergileyebilir, FUTBOL RAKİBE GÖRE SEKİLLENEN Bİ OYUNDUR...
21-09-2007, 08:05 PM
ErSiN Çevrimdışı
<<CmRsN!!>>
Site Sahibi
Katılma Tarihi: Aug 2006
Rep Puanı: 7
oguzkagan Yazılan:
©ErS!n Yazılan:benim anlamadığım neden bukadar küçültmeye çalıştığınız Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. madem kendinizi daha iyi görüryorsunuz süperlige bakın arkadaş yani en son baktığımda 8. sıradaydı fenerbahçe Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. benim alakam yoktur futbolla ama öle bi bakmıştım şimdi kaçıncı bilmiyorum.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

abi ligde biz sampioon olurken de siz avrupa vrupa die inliodunuz, biz kendimizi sizden iyi görüyoruz, bakılması gereken tek kaynak fb-gs karsılasmaları, o karsılasmalardada galibiyet sayısında ezmisiz,bide en cok sampion olan takımda biziz, lig uzun bi maraton daha hicbisey belli olmaz...

valla dayı benim futbolla aram yok bilirsin ha benim demek istediğim bir takımın diğer takımı küçültmeye çalışması saçma bişey yani yeri gelipte fenerbahçeninde yenildiği çok maç oldu sonuçta galatasaraya:)ha ben fenerinde kötü bi taqkım olduğunu idda etmem benim burda söylemek istediğim geçmiş geçmiştir yani geçmişteki yenilgilere maalubiyetlere bakıp takımlar kıyaslanması yanlış 1.si.2.side sonuçta bu maçlar dışarıyla oynanan maçlar bu şekilde tük taraftalr bile böyle yorumlar yapıyorsa dışarıyı düşünemiyorumyani yazık.neyse ben çok karışmayayım ilgi alanıma girmiyor futbol zaten Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. )
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
21-09-2007, 08:42 PM
oguzkagan

estafirullah ersin, dün bende sonuna kadar galatasarayı tuttum, ama gsliler avrupa macının üzerinden fenere laf atarsa ve bunu tarafsızlıklarını koruyamayarak yaparlarsa iste bu hic hos olmaz, ben buna karsıyım,bide fenerin gsye yenildigi cok mac olmadı be abicim, yoksa benmi hatırlamıorm
21-09-2007, 09:47 PM
SEYİTHAN

edem bak anlaşılmayan durum şu dünkü maçtan yana laf denmesi dünkü maç çok üstün kalite bi oyundu bunu kabul edemio fenerliler ayrıca son 2 3 yıldır fener bi üstünlük kurdu galatasaray da bide ondan önceki dönemlere git bakalım bilerek konuşalaım lütfen
21-09-2007, 09:56 PM
oguzkagan

GADDARmusty Yazılan:edem bak anlaşılmayan durum şu dünkü maçtan yana laf denmesi dünkü maç çok üstün kalite bi oyundu bunu kabul edemio fenerliler ayrıca son 2 3 yıldır fener bi üstünlük kurdu galatasaray da bide ondan önceki dönemlere git bakalım bilerek konuşalaım lütfen

musti benimde demek istedigim dün sion gibi gsnin klasmanının cok altında bi takımın gsye karsı üstün kalite bi futbol oynaması tamamiyle gsnin defansif kurgu eksigiyle baglantılıdır, galatasaray 2-3 seneden once feneri yeniodu demek istiosun heralde son cümlenle, fener en kötü dönemlerinde bile gsden puan cıkarıyodu, en son ligde 2 macın 2sinide nezaman aldıgınızı bi arastırsan beni daha iyi anlarsın...
« Önceki | Sonraki »
Sayfa (2): 1 2 Sonraki »
Konu Kapalı 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Aslan sessiz seviyor PiScHoTolgA 0 87 13-08-2007 07:45 PM
Son Mesaj: PiScHoTolgA

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol

Tema Degistir:

İletişim | KSDFL.NET | KSDFL.COM | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi

Theme Group © by: MyBBThemes
Theme © by: Vintagedaddyo
Türkçe Çeviri: MyBB
Üretici: MyBB 1.4.4
 © 2002-2008 MyBB Group.