|
BİR ASLAN MİYAV DEDİİ..............
|
|
21-09-2007, 10:29 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: BİR ASLAN MİYAV DEDİİ..............
Gs laf söyletmek istemiyorum ne kadar beşiktaşlı olsamda ama hakan oynadıkca adnan polat oldukça bu sonuçları görmeye alışacaz benim bi teorim var nonda ne kadara alındı bunun parası nereden geldi yönetim kaynak göstermedi acaba adnan polat gerçek yüzünü(şikeci) tekrar göstermeye mi başladı yani iddaa mı oynuyo?
Tanırsınız benim gibileri boş sokaklardan Çizgilere basmadan yürümeye çalışanlardan |
|||
|
22-09-2007, 01:31 PM
|
|||
|
|||
|
RE: BİR ASLAN MİYAV DEDİİ..............
ersin ben onu burdan kimseye söylemedim ki yaa yanlış anlaşılmış ben onu tvlerdeki fln holiganımsı insanlara söyledim aşkolsun yaani bizim arkadaşlarımızdan hiçbirine öyle şey dermiyim ben...arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ben burdan kimseye söylemedim...Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar ve hiçbir şey özlemedim seni özlediğim kadar...sen de başını alıp gitme ne olur... |
|||
|
22-09-2007, 06:13 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: BİR ASLAN MİYAV DEDİİ..............
tamam ozaman ya sen kusura bakma şimdi buraya öyle yazınca konuyu açıp konuşanlara demiş gibi anlaşıldı ya oyüzden öyle bi uyarı yaptım.neyse konuyu kilitliyorum arkadaşlar gereksiz olduğu için
Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ) |
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Aslan sessiz seviyor | PiScHoTolgA | 0 | 87 |
13-08-2007 07:45 PM Son Mesaj: PiScHoTolgA |
|

Forum Rules