|
beşiktaşın kurucusunun maraşlı olduğunu biliyormuydunuz
|
|
30-09-2007, 12:10 AM
|
|||
|
|||
|
beşiktaşın kurucusunun maraşlı olduğunu biliyormuydunuz
evet bende daha yeni öğrendim babamın dedesinin amcası mazhar kazancı beşiktaşın iki kurucusundan biriymiş bunu yeni duydum bir maraşlının 3 büyük kulüpten birinin kurucusu olması hele de benim uzaktan akrabam olması güzel bişiGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|
|||
|
30-09-2007, 02:03 PM
|
|||
|
|||
|
akraban olmasa şaşardım zatenGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
30-09-2007, 02:38 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: beşiktaşın kurucusunun maraşlı olduğunu biliyormuydunuz
Seni de doğru yola,akrabalarının tarafına,mahallelinin tarafına davet ediyorum.
|
|||
|
30-09-2007, 02:48 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkür ediyorum
|
|||
|
01-10-2007, 09:30 PM
|
|||
|
|||
|
galatasarayı da fransızlar kurmus :P Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|
|||
|
03-10-2007, 10:37 PM
|
|||
|
|||
|
yani ozuhan hemen laf at duramazsın di mi!Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.:P
[align]hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da her nefes alışımz bayramdı...[/align] |
|||
|
03-10-2007, 11:14 PM
|
|||
|
|||
|
Fener'i de rumlar kurmuş Oğuzkağan
|
|||
|
16-11-2008, 11:22 AM
|
|||
|
|||
|
RE: beşiktaşın kurucusunun maraşlı olduğunu biliyormuydunuz
yaw bjk kurucusu maraşlıysa beşiktaş nie istanbulda
konuyu açan kişi kaynak gösterirse anca inanırım... Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. |
|||
|
|

Forum Rules