|
baba seni çok özledim...
|
|
21-08-2007, 10:06 PM
|
|||
|
|||
|
baba seni çok özledim...
babalar kızlarını daha çok severler ve kızları da babalarını... Baba övünür kızıyla xxx puan aldı ve zzz üniversitesinin yyy bölümüne girdi. Kız okula başlar başarısının kaynağı babasının ona duyduğu güven ve babasının gurur duymasının kıza verdiği hazdır... Üniversitenin ilk senesi gece ani bir kalp krizi babayı kızından kızı babasından koparır. Önce acı duyar kız sonra özlem ve üniversitenin son senesinde acı ve özlemden daha fazlasını... Okulla bağlarının zayıflamasını, güçlü olmayı artık o kadar çok istemeyişini... Dört yıldır kimsenin okulun nasıl gittiğini sormayışını, kepini havaya fırlatışını babasının göremeyişini, o diplomayı babasının çerçeveletip salonun baş köşesine asamayışını ve babasının onunla gurur duyamayışını... Anneler de gurur duyar elbet kızlarıyla, ama kızları üniversiteden mezun olurken duydukları gurur ile güzel bir yemek yaptıkları zaman duydukları gurur ile arasında pek bir fark bulunmaz (en azından benim annem için öyle). ama babanın kızının başarısından duyduğu gurur bambaşkadır. Çünkü baba kızının, anne oğlunun güçlü olmasını ister daha çok... baba seni çok özledim...
alıntıdır... Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ємєğє ѕαуgı ;) |
|||
|
22-08-2007, 07:28 AM
|
|||
|
|||
|
Cvp: baba seni çok özledim...
walla bu yazıya gore benimle annemin gurur duyması lazım ama tam tersi işliyor heralde bizde olaylar:D
Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
|

Forum Rules