|
AY IŞIĞININ DENİZLE SEVİŞTİĞİ YERDEN YANSIMALAR
|
|
01-08-2007, 01:43 PM
|
|||
|
|||
|
AY IŞIĞININ DENİZLE SEVİŞTİĞİ YERDEN YANSIMALAR
Bu ayrılık yakışmadı bize sevgili Söylenmemiş bir şarkı varken dudağımda Ve anlatmadan derdimi henüz... Balıkçı tekneleri ağ atıyor kirpiklerime Beklenen bir çift kürek görünürde yok, Ümit son raddesinde tükenmişliğinin... Seni bu kıyıya vuran o tesadüf rüzgarı da Uğramıyor artık. Senden sonra başka bir rüzgara Teslim olur mu bu deniz,bilinmez Hayalin boğulmuşken gel-gitlerinde... Bense gerçekliğine susamış,hayaline sarılmışım Berabar batıyoruz dibe Bir an gevşemiyor omzunda kollarım Sessizce Bermuda'ya yuvarlanıyoruz. Sensen kalan o,bırakmak olmaz, Hem burda kimse de bulamaz bizi... Eğilip usulca öpüyorum hayalini, Buz gibi dudakları... "Bir bedene ihtiyacım var"diyor, "Yüreğim üşüyor..." Bedenler diliyorum ona,olmuyor Senden başkası ısıtmıyor yüreğini... Baktıkça aksimi görüyorum gözlerinde, Kendimden bu kadar uzakken Seçebildiğim aynı hüzün,sensiz demlerimizde... Şimdi asıl küreklerine,gel sevgili Hangi rüzgar getirirse seni... Biz gerçeğimize,sen hayaline Böylesine hasretken Gözün kapalı gel bu gece, Ay ışığının denizle seviştiği yere... Koca bir hayaldi senden kalan, Gel ve onu da al ellerimden... EceM AYNA Senin sana rağmen bir yüzün var,herkesin ilk aşkına benzeyen.Beklemek kadar acı,anlamak akadar zor.Nedensiz ölümlerin suskunluğu gibi,YOK KARŞILIĞI YÜZÜNÜN... |
|||
|
01-08-2007, 01:52 PM
|
|||
|
|||
|
RE: AY IŞIĞININ DENİZLE SEVİŞTİĞİ YERDEN YANSIMALAR
buda güzel.. hep serbestmi yazıyosun böyle.. ölçülü yazmıyomusun..
Bueno es culantro, pero no tanto. ..hiçkimse.. |
|||
|
01-08-2007, 01:58 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkürler beğendiğine sevindm genelde serbest yazıyorm bence önemli olan o kulak dolgunluğu ölçüye uydurmak için saçmalamak istemiyormGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Senin sana rağmen bir yüzün var,herkesin ilk aşkına benzeyen.Beklemek kadar acı,anlamak akadar zor.Nedensiz ölümlerin suskunluğu gibi,YOK KARŞILIĞI YÜZÜNÜN... |
|||
|
01-08-2007, 02:02 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkürler fatih
Msjda küçük bir düzeltme yaptım umarım kızmazsın. ismimi yanlış yazmışsında Senin sana rağmen bir yüzün var,herkesin ilk aşkına benzeyen.Beklemek kadar acı,anlamak akadar zor.Nedensiz ölümlerin suskunluğu gibi,YOK KARŞILIĞI YÜZÜNÜN... |
|||
|
01-08-2007, 02:04 PM
|
|||
|
|||
|
artık yandınız sürekli şiirlerimi,yazılarımı gönderirmGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.:)acıdım size bakk
Senin sana rağmen bir yüzün var,herkesin ilk aşkına benzeyen.Beklemek kadar acı,anlamak akadar zor.Nedensiz ölümlerin suskunluğu gibi,YOK KARŞILIĞI YÜZÜNÜN... |
|||
|
01-08-2007, 02:06 PM
|
|||
|
|||
Dr.Ecemm Yazılan:teşekkürler beğendiğine sevindm genelde serbest yazıyorm bence önemli olan o kulak dolgunluğu ölçüye uydurmak için saçmalamak istemiyormGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. evet.. aynı fikirdeyim. ölçülü şiirlerinde tadı başka tabii saçmalanmış olmazlarsa.. Bueno es culantro, pero no tanto. ..hiçkimse.. |
|||
|
01-08-2007, 02:08 PM
|
|||
|
|||
Dr.Ecemm Yazılan:artık yandınız sürekli şiirlerimi,yazılarımı gönderirmGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.:)acıdım size bakk neden ya polis çağırırız bizde.. sürekli şiirlerini yazıp duruyo bu diye..:7::7: Bueno es culantro, pero no tanto. ..hiçkimse.. |
|||
|
01-08-2007, 02:09 PM
|
|||
|
|||
|
evet tabii ama ben ölçüyle sınırlamak istemedim kendimi
|||
|
01-08-2007, 02:11 PM
|
|||
|
|||
|
şaka şaka.. diğer şiirinde çok hoş bu arada
Bueno es culantro, pero no tanto. ..hiçkimse.. |
|||
|
01-08-2007, 02:22 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkürler bu arada sen 2007 mezunu musun?
|||
|
|

Forum Rules