KSDFL FORUM
  • Arama
  • Üye Listesi
  • Takvim
  • Yardım
  •  
  • KSDFL.NET | KSDFL.COM
  • Portal
  • KSDFL FORUM
  • Forum Rules

Şuanki Zaman: 04-12-2008, 07:41 PM Hoşgeldin Misafir ! (Giriş — Üye Olun)
KSDFL FORUMUNDA ARAMA

KSDFL FORUM / SDFL SINIF FORUMLARI / Anketler / arkadaşm diyebilceinz kaç kişi war?

Sayfa (2): 1 2 Sonraki »

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
arkadaşm diyebilceinz kaç kişi war?
01-11-2007, 05:06 PM
fdm_nr Çevrimdışı
PAYLAŞIMCI ÜYE
Üye
Katılma Tarihi: Jul 2007
Rep Puanı: 0
arkadaşm diyebilceinz kaç kişi war?
arkadaşm diyebilceinz kaç kişi war ve standartlarınz neler??
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-11-2007, 05:08 PM
BERKETÜRKHAN
Unregistered / Not Logged In

RE: arkadaşm diyebilceinz kaç kişi war?
bence kaç tane dostunuz var diye sormalısın,arkadaşlıklarda seçicilik olmaz,seçtiklerin dostun olur ve bence en önemlisi de dürüstlüktür.
Alıntı Yaparak Cevapla
01-11-2007, 05:40 PM
fdm_nr Çevrimdışı
PAYLAŞIMCI ÜYE
Üye
Katılma Tarihi: Jul 2007
ya aslnda o arkadş kavramına bağlı kimileri içn dost ve arkadş çok yakn anlamlıdr senn içn değilmş ama okuyan da ne demk istediimi anlayacck zatenGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. o yuzdn öle dedm
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
01-11-2007, 05:50 PM
BERKETÜRKHAN

Aynı gibi görünür ama değildir,arkadaşta dost gibi görünür ama değildir.Demek istediğini anlayamak için Türkçe'yi bilmemek gerek,dost ve arkadaş farklı bişey,bana göre değil Türkçe'ye göre...Herkesin dost ile arkadaşı yakın anlamda algılaması bilmediklerinden olabilir,ancak şurdan anlayabiliyorum demek istediğini;kaç tane diye soruyorsun o anlamda dostu farzetmiş olabilirsin.Zaten dost 3 taneden fazla olmaz arkadaş ise denizde kum gibidir,yolda her görüpte selam verdiğine bile diye arkadaşım diyebilirsin.Bana göre böyle ama herkesin arkadaşlığına ve dostluğuna saygı duyarım,herkesin kendi bileceği iş.
Alıntı Yaparak Cevapla
01-11-2007, 05:58 PM
Sadettin Çevrimdışı
Mütevazi Moderatör
Yönetici
Katılma Tarihi: Jun 2007
Rep Puanı: 8
benim 1 tane var ama oda dostum degil kardeşim sayılırGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
arkadaş a gelirsek sayısını ben şahsen hesaplayamamGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu
Alıntı Yaparak Cevapla
01-11-2007, 09:06 PM
oguzkagan

öz kardesi olmayan biri olarak benim arkadasım dostum kardesim diebileceim onlarca dostum var, sdfldeki sınıfımdaki hemen hemen herkes benim icin gercek birer kardes statüsündeydi, diger sınıflardanda cok sevdigim insanlar vardı, bunun dısında sadece bizim okulla sınırlandırmayacagım bircok dostum vardı farklı okullardan, dostluk denildigi gibi sadece selamlarla gerceklestirilmez, ben de dostum dediklerimle selamdan oteye giderim...
Alıntı Yaparak Cevapla
01-11-2007, 09:15 PM
SEYİTHAN

benim de dotum dediğim insanlar çok güvendiğim insanlar var ama yarı dost yarı arkadaş olarak gördüğüm insanlarda var işte onlarla herşeyimi paylaşmam ama dostum dediklerime kardeşim dediklerime paylaşırım sağlam dostum 5 tanedir
Alıntı Yaparak Cevapla
02-11-2007, 01:51 PM
gizeMmM_!!! Çevrimiçi
gzMsty
Admin Yardımcısı
Katılma Tarihi: Aug 2006
Rep Puanı: 15
14 RE: arkadaşm diyebilceinz kaç kişi war?
arkadaşım çoooook warGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. dostum diyebilcegm kişilerde çok ama derece derece hepsiGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
22-12-2007, 11:24 PM
melankolik Çevrimdışı
YENİ ÜYE
*
Üye
Katılma Tarihi: Dec 2007
bircok arkadasım var ama dostum diyebilecegim 2kisi var...zaten bu dünyada bisilerin en iyisini bulmak cok zor artık...

Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-05-2008, 07:05 PM
KıZıLDeNiZ Çevrimdışı
YENİ ÜYE
*
Üye
Katılma Tarihi: Aug 2006
walla arkadaşım olarak bi teşkilatımız vardı ya yasin,alparslan,yunus emre,kadir,tolga,fatih kürşat alan,selim,ahmet,ömer, ve bide 11/d sınıfı...

Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
***KıZıLDeNiZ***
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Sayfa (2): 1 2 Sonraki »

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol

Tema Degistir:

İletişim | KSDFL.NET | KSDFL.COM | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi

Theme Group © by: MyBBThemes
Theme © by: Vintagedaddyo
Türkçe Çeviri: MyBB
Üretici: MyBB 1.4.4
 © 2002-2008 MyBB Group.