30-04-2008, 12:49 AM
Sayfalar: 1 2
30-04-2008, 10:48 AM
inşallah 5 seneye biter. bu arada bunun tam olarak nereye yapıldıgını çıkartamadım.yıkılan yere yapılıyor gibi gozukmuyor cunku..
SEYİTHAN
30-04-2008, 02:09 PM
yok yıkılan yerde eski bina boyunaydı bu bina enine adnan amcanın kulübesinin yanından başlıo fabrikanın oraya kadar
SEYİTHAN
30-04-2008, 02:10 PM
sadettin abi sen okulu unuttun galiba
30-04-2008, 10:07 PM
niye unutayım yav daha 9 ay once ordaydımGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Enine yapıldıgını bir nebzede olsa tahmin ediyordum ama neden boyle bişey yaptıklarını anlamadıgım için sordum. bu binayı enine yapınca deprem riski ortadan kalkıcakmıymışGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Enine yapıldıgını bir nebzede olsa tahmin ediyordum ama neden boyle bişey yaptıklarını anlamadıgım için sordum. bu binayı enine yapınca deprem riski ortadan kalkıcakmıymışGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
SEYİTHAN
01-05-2008, 09:08 AM
yok boyuna olsaymış yandaki fabrikadan çok gürültü gelirmiş de ondan ama sağlam bi binaya benziyo en azından dıştan bakınca öleGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
01-05-2008, 11:58 AM
bence saglama benzemio aynı tas aynı hamamGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ama baya bi yapmışlar yaf ben bu kadr beklemiodum gecen hafta gördüm şaşrdım wallaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
02-05-2008, 04:02 AM
bu okul aslında beni pek ilgilendirmiyor..bizim anılarımız burda değildi.ama madem yenisi yapılıyor.hayırlı olsun.yalnız adnan amcamızın kulübesi duruyor mu ??? onu bilmiyorum.duruyorsa bari onu yıkmasalar...O BİZİMMMMM!!!!! dimi 2004lüler..çok emeğimiz war onda..
SEYİTHAN
02-05-2008, 02:05 PM
yok yıkılmıo ama adnan amca maraştan gitmeyi düşünüo seneyeGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. iki gün önce akşam okula gittik canımızı sıktı akşam akşam
PATRON
02-05-2008, 02:34 PM
Olm Adnan Hoca Ben Lise 1 deyken gidecekti 7 sene oldu hala gidecek,10 sene sonra git yine gidecek olurGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Sayfalar: 1 2