Değerli KSDFL.NET Üyeleri,
Öncelikle 2 Ay süren '' 2.Geleneksel SDFL Buluşması ne zaman yapılsın? ''anketine katılıp görüşlerinizi bildirdiğiniz için hepinize teşekkür ederiz.
Yapılan ankete göre,ankete katılanların %85'i 23 Ağustos tarihini uygun görmüşlerdir.Ayrıca dün okulumuza giderek hocalarımın görüşüne başvurdum ve onlarda 23 Ağustos olmasını istediler.Bu nedenle anketi fazla uzatıp kafa karışıklığına neden olmaması,tarihten ziyade katılımcı sayısının daha önemli olması ve hocalarımızın da isteği doğrultusunda artık tarihi kesin olarak belirlemek gerekti.
2.GELENEKSEL SDFL BULUŞMASI 23 AĞUSTOS 2008 CUMARTESİ GÜNÜ OKULUMUZDA YAPILACAKTIR.
Bu başlık altına katılacak olanlar isimlerini ve görüşlerini yazsınlar,katılımın çokluğuna göre organizasyonun şekli belirlenecektir.Buraya yazmak için acele etmenize gerek yok,toplantı gününe kadar bu başlık açık kalacak,kararınız kesinleşince buraya veya özel mesaj ile adminlere yazabilirsiniz.
HERKESİ BÜYÜK BULUŞMADA GÖRMEK DİLEĞİYLE...
KSDFL.NET YÖNETİM
tabikide ben geliyorum.Organizasyonun şekline gelince millet biraz yorum yazsın ben ona gore yazarım
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
ben kendi dönemimden yaklaşık 30 kişiyi garanti edebilirim tabiki başta ben
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ama tarih ii oldu organizasyon bence iki gündüz bir gece olarak tasarlanmalı
benm içn farketmez organizasyon faln ben geliorum
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. weee ben bizm dönemden daha çok kişiyi garanti edebilrm
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. öss.si ii gecen damlıcaga benzio
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
sen gelemiyormusun yoksa?
geliorum benm içn sonuç farketmez ben her halukarda geliom
Ne bilim sınavı iyi geçenler diyince şaşırttın
yok ben bizm dönemn genelnden bahsediom
İstisnalar kaideyi bozmaz diyorsun yani