KSDFL FORUM

Tam Görünüm: sizce en kıl ders hangisi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Sizce en kıl ders hangisi?Adnan Şen'li kimya mı,Fikriye Hocalı fizik mi,başka bi ders mi?
bence hocaya bağlı herşey belli bir ders yok bence
Beni ÖSYSde yakan ders fizikti ondan fizik diyorum ama hocalardan çok kendiyle ilgili bir derste nasıl olduğun...
hiç de bilem.....eğer sen bi derse kıl diyosan demekki onu sevmen konusunda bi eksiklik war demektir..bu eksikliği hoca oluşturabilir veya hoca kapatabilir...haksızmıyım?
bence de hocaya baglı mesela din dersi başlı başına ders olarak güzel bir ders ama mesut hoce girince en kıl ders oluyor ve yukarda din dersi koymamıslar dikkatinize
Arkadaşlar ben bütün hepsi kendinizindir demiyorum büyük bir çoğunluğu diyorum.Tabiki de öğretmenin payı olacak ama her şey kendinde biter...
adnan şenli kimya.. nasıl kıl nasıl kıl.. offffff.. yanii kimyadan soğumak istiyosanız dersine girin. ben öyle yaptım..
yaa kıl olmayan ders mi war?en gıcığı da biyoloji...ama hocasıyla beraber cekilmeyen bi adnanla kimyaa wrdı kii...ömrümüzü yedii..
cidden kişiye takılınca derside dinleyesi gelmiyo insanın..ilk 2 sene kimyadan bişiy bilmiyodum. neyse sonra ayrıldımda hallettim kimyayı..
bu arada lise1de en cok kactıım ders kesinlikle mesut hocanın dersiydi kabusumdu anlatılamaz ama lise2 ve 3 de pek sorun olmadı hatta sewerdim bile..bilmiyorum 3 yıl boyunca ceken warmı??
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler