KSDFL FORUM

Tam Görünüm: idam edilmeden önce son dileğiniz ne olurdu?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Diyelim ki idam edileceksiniz.Son isteğinizi soruyorlar.Ne istersiniz?
sadece kelime-i şehadet getirecek kadar vakit isterdim

SEYİTHAN

bi tövbe amaçlı allah rızası için son defa namaz kılmak isterdim
İki kişiyle son kez 20 dakika görüşmek isterdim...Onlarla görüşürken zaten dinle ilgili şeyleri yerine getirirdim bir de onlara söyleyeceklerimi söyleyip ölümüme giderdim...

SEYİTHAN

tuna uçtun kiminle görüşecektin hadi biri peygamberimiz de öbürü
Ne yapalım son anda soruldu ben en iyisi önce görüşeyim...Bu aralar hep uçuyorum zaten...Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Bu arada tuna değil TUBA...(eğer bana diyorsan tabi...)
bide şöle bişi war ne büyüklükte bi dilek istioz mesela ben idam edilmemeyi isteyebilirmiyimGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
bendee biras süre isterdiim heraldee tövbe için o an can havliyle kimi görmek isterim bilmiorumGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
ben: 'BU DA BANA DERS OLSUN' derdim Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

oguzkagan

idammı kaldı ya... ama milletin olaya dini icerikli yaklasması sevndiriciGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler