KSDFL FORUM

Tam Görünüm: slmm millet
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ya benm senn hakknda bi önyargm mı war kesnlkle kabul etmıorm ben seni öncedn cok mutevazi sanardm zaten şaşrttnGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. bu durmda bi önyargm olamz zaten demi bu arada fiaçla bi konşmanz oldu da sildnz mi yoksa sadece bana öle mi geldi merak ettmGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

oguzkagan

hadi ya bukadarmı fark var görünen oguzla gercegi arasında ama ben hala baya bi mütevaziyimGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images., fiaçlada konusmamız bundan ibaretti enteresan bi konusma oldugu gercek...
ama sanırsam arkadaş seni baya bi tanıyo da nese benmki sadece bi meraktı o kadr:)ne yapiim huym kurusn çok meraklym
ha bi de görünenle gerçei arasnda bu kadr mı fark war dıosn da ben nerdn bileym hangisi gercek sen sonçta burda yazılnları ciddiye almıosn o yuzdn ben senı burda yazdklarnla değerlendiremm ki ben öle iş olsn die konuşuomGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

oguzkagan

bilmiorm kim hatta biraz ukalalık yapimGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. hayranlarımdan biri olabilirGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images., simdi bide burda yazılanları dikkate aldıgımı söylesem cıldıracaksın heralde, ama merak etme görüslerim degismedi ve kolay degismezzzzzz..
ii bari içimi rahatlattn ama merak etme çıldırmam o bi kere olur şu anda gayet sakinm öğrendm artkGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. we de deişmesn bi zahmet. fikrine katılmıorm ama gene de sen ciddiye alma boşwer

oguzkagan

cabuk ogreniosun aferinnn, yalnız bi nokta war beni ciddiye alma diosun ben oyle anlıyorum yada oyle anladıgımı soyluyorum, buna ne dieceksin bunu acıklamassan korkarım seni ciddiye almak zorunda kalacamGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images....
beni ciddiye almn korkulacak bi durum mu ben sana kötu bşi demıom kı zaten ki gene de cıddıye alma çünkü ben senn umursamayark yazdıını bıldıım içn ciddiye almıom bu arada uslubn garip afern faln insan kendndn küçk birnden duynca garip oluoGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

oguzkagan

bi dakka bi dakka sen benden büyükmüsünki, ben aslında 89 hatta 88 dogumluyumGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images., ya ben sana umursamayarak yazıorm die biseyde demedim, hem benim takdirime sayan oldugun ici sevinmelisin bu yas mevzuunuda heryerde acma hem ben kendimden büyüklerle daha iyi anlasıyom bak senle ettigim gibi yasıtlarımla kavga ediorm sürekliGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
ben senn yaşıtn sayılmam aslnda az kaldı sendn bi yaş büyk olcm ama merak etme kimseye çaktrmam e bizm muhatabımz da ancak bizdn küçükler oluo işte ne yaparsn ufaklklarla uğraşıoz anca işte... we de ukala dıorm kabul etmıosn ama Allah aşkına takdirime şayan olduun içn sewnmelisn ne demk yaa resmn ukalann önde gidenisnayrıca sen bana forum msjlaryla bırını deerlendrmeyeceini sölemştn sence önemli oln tavırlardı o yuzdn bunlarn bı önemı yok yanlş mı anlamışm? ayrıca da kavga ettımızı nerdn cıkardn ki gayet normal konuşuoz yani
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans Adresler