Arkadaşlar 25 ağustostaki buluşma için az çok bi sayıyı bilmek gerekior ankete katılırsanız seviniriz teşekkürler...
ben geliom inş kesin
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
ARKADAŞLAR KONU BAŞLIĞLA İLGİLİ MSJLAR ATARSANIZ SEVİNİRİM LÜTFEN DİKKAT EDELİM!!!!!!!!!!!
arkadaşlar tel ilede arkadaşlarınıza ulaşn ben öyle yapmaya çalışıyorum..
evet arkadaşlarımıza ulaşılması iyi olur bide gelecek olan arkadaşlarımızın sayısınıda anketin altına msjla bildirirsek iyi olur
kardeşler benim gibi dinazorlardan (98 mezunu) gelecek olan var mı varsa el kaldırsın bi yolunu bulmaya çalışalım gelmenin
Burak Tatlı arkadaşım, İstanbul buluşmasındaki fotoğrafları siteye koymadan gelme bence 25 ağustosa :D
şirinim Yazılan:kardeşler benim gibi dinazorlardan (98 mezunu) gelecek olan var mı varsa el kaldırsın bi yolunu bulmaya çalışalım gelmenin
Elif Abla,
Reha gelebilirim demisti forum'da "98 mezunlari" konusuna biraktigi mesajinda...
Senol internet kayitlarina gore Maras'ta gorunuyor ama bu etkinlikten haberi oldugunu zannetmiyorum.. Eger Reha gelirse ona da soyleyecek sanirim. Baska da benim bildigim yok 98 doneminden gelen...
arkadaşlar telefondan arkadaşlarına ulaşmış olanlar buraya sayı belirtirlerse iyi olur
ersin kontörümüzü geri vercen mi bacanak
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.