KSDFL FORUM

Tam Görünüm: camiye yardim ..(2oo3 mezunlari iyi bilir)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
ilk kez 2003 mezunlarından Ahmet abiden duymuştum bu cümleyi ; CAMİYE YARDIM .!

gecenin en olmaz vakitlerinde yatakhanenin lise1 katı bu sesle inlerdi; CAMİYE YARDIM.!

Hz.Ebubekir devrinden kalma zekat memurları gibi gelip zorla hayır işlememize vesile olurdu bazı abilerimiz ..

sonuçta yardım işi olduğu için pekte gocunmazdık ilk başlarda ama yardımın sebebini öğrenmemiz çok sürmedi..

camiye(!) yardım paralarının abilerimizin sigara masraflarını karşılamak için toplandığını anlayana kadar bayağı bir bağış yapmıştık..

gerçi yardımın asıl gerekçesini öğrendikten sonra da zorla toplanmıyor değildi ..

şimdi hatırlıyor da insan, ne günlermiş diyor...

gülüp geçiyoruz işte..
abı bu camıye yardımda hayran oldugum sey suydu bozuk para depoları wardı okulumuzda onları kesfetmektı amac para fln deıl ıcımızdekı bilim adamlarının keşif arzusydu yanı bız o paralar ıcın deıl bozuk para madenlerı ıcın calıstık daha dogrusu abılerımız onlar olmasaydı bu depolar gelişmezdi
bende biliyorum camiye yardımı 2006 mezunu olduğum halde.bende ilk saadettin abiden duymustum sonra öğrendim cami neymis kız erkek ayrımı yapmadan toplanan camiye yardım neymis
walla o ınsafsızca topluordu walla camıye yardım nese bızde faydalandık onlardan hakkını ınkar etmem sadettının
arkadaşlar bu camiye toplanan yardımlar tam olarak nereye gidiyordu acabaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
sigara alınıyordu da yukarda bahsi geçen sadettin in benimle karıştırılmamasını öenmle rica ederim:D
cami-sigara... ne alakalı bi 2li olmuş bu...:P
tek cami de değil..

çok iyi hatırlıyorum bi gün odada oturuyoruz, yanımızda da üst dönemden ilyas abi..

ahmet abi gelip camiye yardım diye bağırdı odamızın kapısında ... ilyas abi hiç oralı olmayınca; ''ilyas hadi senin için kilise de yaparız'' demişti Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
abı hakkaten o camıye yardımlarla saka maka camı olurdu haa bı tane adıyamanlı bı abı wardı adını unuttum kusura bakmasın bız L1 ken o L3 tu o adam camının gelısımını anlatırdı bıze
bı hafta derdıkı ıste sutunları yabtık yok temel attık bılmm ne sadettın wardı bzım donemde onu soyardı resmen bozuk para yonunden hıc bos gectıgını bılmm :D
ismini ben hatırlıyorum, ne de olsa hemşerim Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Mustafa Kemal KORKMAZ dı adı.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler