KSDFL FORUM

Tam Görünüm: Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu.. - Pirates of the Caribbean: At Worlds End..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
uzun süredir heyecanla beklediğim ve ilk ikisini izlerken sinemanın büyülü dünyasının başdöndürücülüğünü bir kez dha farkettiğim Karayip Korsanları, Dünya'nın Sonu adlı üçüncü serisiyle vizyonda..

ilkinde başrol oyuncusu Orlando Bloom iken çok sevilen Jack Sparrow karakteriyle Johnny Depp ikincisinde başrol koltuğuna oturmuştu.. o olmadan olmaz diyeceğimiz üçüncü seride de yine başrol oyuncusu Depp ama bu sefer nedense diğer oyuncular ona göre daha baskın.. özellikle Elisabeth rolündeki Keira Knightley filmin neredeyse en önemli oyuncusuydu.. bol bol efektlerin kullanıldığı, özellikle fragmanda da gördüğümüz girdaba sürüklenirkenki savaş sahnesiyle inanılmaz derecede etkileyeci bir film olmuş.. yaklaşık 3 saatlik süresiyle ve filmin ilk kısımlarındaki hareketsizliğiyle birazcık sıksa da çıktığınızda iyi bir film izledim dedirtecek olanlardan..

filmin konusu kısaca şöyle..:
ikinci filmin sonunda ölüme sürüklenen Jack'i kurtarmak için Will, Elisabeth ve Kaptan Barbossa Siyah İnci ile yola çıkarlar.. kimin hangi tarafta olduğunu anlayamayacağımız satışlarla, Elisabeth'in kilit noktada yer alan rolüyle, Will'in babasını kurtarma arzusu ile sevdiği kız arasında kalışıyla bir dizi macera onları beklemektedir.. Davy Jones'un kalbi bu bölümde de önemli bir yer tutuyor, ve bu kalbin bir zamanlar sevdiği kişi bu bölümde ortaya çıkıp nedense etkisiz elemanmışçasına ayrılıyor yeniden..

fazla ayrıntıya girmeye gerek yok.. izleyince zevk alıcağınıza eminim.. bu arada film sonunda çıkan "cast" bölümünden sonra önemsiz de olsa kısa bir sonla bitiyor film.. yani oyuncu isimleri yazar yazmaz ayrılmayın sinema salonunda.. yoksa fonunu izlememiş oluırsunuz..

son bir not.: sanırım gnctrkcll sinema indirimi bu perşembe bitiyor.. bi alana bi bedava kampanyası bitmeden bu filmi izlerin derim..

selametle..
bizde perşembe bir filme gidelim diyorduk tavsiyelerin için sağol servet sen iyi dersin de biz gitmezmiyizGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
ya ben de gitmek istiooomm.. jonnyiiiii Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
dediğim gibi film 3 saate yakın sürüyo (yanlış hatırlamıuosam 168 dk)
ona görer giriş çıkış saatlerini de göz önüne alıp en uygun saatte gitmenizi öneririm..
mesela biz en sopn seansa gitmeyi düşünüyoduk ama gece 1den önce bitmezdi herlde biz de 18 seansına gitmiştik..
neyse..
film kısaca bol efektli, sıkıcı anlarında bile efektlerin büyüsünün yettiği bir film..
iyi seyirler..
3 saat jonny mi Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. efekti falan geç servet yaa.. jonny efekti yeter. eheheh Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)
johnny depp hakkaten bu seriden -bence- diğer ikisinden daha iyi.. diğer oyunculara göre daha az görünüyor ama sana müjdeli bi haber vereyim filmde johnny depp.....

neyse tadı kaçmasın; izle ve gör..  Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

selametle..
öh yaa Johny Depp olmasa hic bi islenebirlii kalmıor filmin..gitmişler Richards ı da babası yapmıslar ha sSparrow charı ondan etkilenilerek yapılmıs die de bi duyum war ya hadi neyse..ilk iki filmde sonuna kadar bekleyip extraları izlediysem de bunda sabredemedim bile(adamların uzun geldii icin kestik sonunu demeleri de bi sebep tabi)..bence serinin en boktan filmi..Calypsonun ya da ikizlerin güsellii bile yetmedi..kendimi monkey island oynarken buldum o sinirle eve gleince..
uleyn bi elf bi de sıfır beden kıza bıraktılar ya korsanlıın şerefini helal olsun..bi .iktirsinler..walla sinemada zaten söve söve cıktıımız icin bütün salon..burda iki yüslülük etmiim dedim.yine de ösürler agız bozukluu icin..o sarkı sahnesii neydi ya sonra herifin patlamalar arası merdiven inme sahnesi neydi peki öh be öh...ilk gününde gece 12 de islemiştim bakın şimdi gördüm topiii
yine de kudurdum..
Referans Adresler