ARKADAŞLAR BİZİM FORUM KAPATILDI HERHALDE..HERKES BİR TARAFA DAĞILDI..HERHALDE KONUYU AÇAN TEKRAR KALDIRABİLİYOR..
HER NEYSE SOHBETİMİZE BURADA DEVAM EDELİM..
YAŞANMIŞ OLAYLARA DAİR NE VARSA HERŞEYİ GÜZELCE PAYLAŞALIM HEP BİRLİKTE..
OKULDA NASIL BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZLE BEĞENİ TOPLADIYSAK AYNI BERABERLİĞİ BURADA DA GÖSTERELİM..
HADİ HERKESİ BEKLİYORUZ.......
meb bacanak benim haftaya cars. sinavim var sinavdan bi cikim yazmaya ba_licam yeniden.. bu arada herkese selamlar görüsmek üzere
kardeş konuşmussun gene kim tutar birlik ve beraberliği internete taşıyorsun iyi güzelde arada bi telefonada taşı yaw;)
ya bu konularda bana ne deseniz haklısınız..yalnızca dostlarıma değil aileme hatta kemdime karşı bile vefasız bir insanım ben..neyse cihan şu sınavı atlat da coşturalım buraları..
fFfF seni tanıyamadım..sakın tanıyamazsın falan diye sitem etme ardarda yazan 4 tane f'den kim olduğunu çıkarmam zor..aklıma bir tek furkan geliyor..bu sitem ediş biraz da onunkine benziyor çünkü
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
hani diğerleri nerde?
hadi 2004 mezunları hepinizi beklioruz..tabi mezun olamamşı olanları da
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
zaten bi giren bidaha girmemekte israr ediyor bizim dönemden... millete sms falan mi yollasak ne yapsak suraya cekmek için..
bi de yazin bulusma plani var... MEB aslinda su ise el atsak cok iyi olur.. en az1ndan bizim dönemi toplayabiliriz...
Ulen Cihan,konuşmayı öğrenemeden yazmaya başlamışsın be dostum...
Foruma ne zaman girsem heryer ruhadam,bir kitapla bu kadar yazıyorsan helal olsun valla...ben Atsız ın hepsini okudum senin gibi yazamıyorum valla...
Meb kardeşim nerdesin sen yahu..yazları maraşta değilmisin görüşemiyoruz hiç,arayı açmayalım...
Esen kalın!
tamam börühan sen de yaz.....
TOLGA SANA IKI KELIME SESSIZ OL.... SESSIZ OLMAZSAN KAN DOLASIMINI DURDURURUM...