kadın evinde ölü olarak bulunuyor. komşusu göz altına alınıyor. komşusu bunun üzerine cinayeti gördüğünü doğruyu anlatacağını söylüyor ve aynen( o gün hava çok soğuktu ben evin yakınıdan geçiyordum.içeride şömine yanıyordu. içerideki sesleri duydum. camın buğusunu elimle sildim ve kadınn kocası tarafıntan öldürüldüğünü çok net bir şeklde gördüm diyor.)bunun üzerine adam yalan söylediği için tutuklanıyor. NEDEN ACABA?
dışardan buğuyu silmiştir ama içerden de buğu vardır , çok net bi şekilde göremez, ondan mı acep?
içeri sıcak dışarı ise soğuk oldugu zaman buğu iç tarafta oluşur galiba yani dıştan silemez.mesela kışın arabaların camı bugulanınca içten silmemiz yeterli olur
mu acaba?
M_Emin Yazılan:içeri sıcak dışarı ise soğuk oldugu zaman buğu iç tarafta oluşur galiba yani dıştan silemez.mesela kışın arabaların camı bugulanınca içten silmemiz yeterli olur
mu acaba?
emine katılıyorum. içeride şömine yandığına göre buğunun iç kısımda oluşması gerekmekte.
bencede yani buğu dışarıda değil içeride olur hangimiz cam çok buğulandı deyip camı açıp dışardan silerizki???????
evet cevap budur zaten
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. soruyu ben de biliyordum o yüzden cevpladım ama sakınca yoktur umarım;)
ewet içerisi sıcak o0ldugu için buğunun iç tarafta olması gerekıyo o yüzden dısardanm silemez,,
Aydın oğlum buğu dedin de aklıma geldi..."Nemden ölecez ya biri camı acsın!" q:
doğru cevap memin abininki bence de..
evt katılıyorum buşu ile alakalı