KSDFL FORUM

Tam Görünüm: Altınlar nerde?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Yaşlı adam, ölmeden önce sahip olduğu altınları çocukları arasında paylaştırmak istemiş. Yalnız, çocuklardan en zeki olan altınların sahibi olacakmış. Yaşlı adam çocuklarını başına toplamış ve onlara altınların
yerini gösteren şifreli bir kağıt göstermiş.

YAŞLI ADAMIN GÖSTERDİĞİ ŞİFRE AŞAĞIDADIR. BAKALIM SİZDE ŞİFREYİ ÇÖZÜP ALTINLARIN YERNİ BULABİLECEK MİSİNİZ?

1-22-36-5-26-22-1-30 4-3-38-7-42 1-14-1-4-5-26-5-26
1-22-36-5-26-8-1-8-5-30

HER BİR SAYI BİR HARFİ GÖSTERMEKTEDİR VE ŞİFRE DÖRT KELİMEDEN OLUŞMAKTADIR
ceviz ağacının altında olabilir mi??Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)
önce dalga geçion sandım evrendeGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ama şifre

ALTINLAR CEVİZ AĞACININ ALTINDADIR çıktı iyi mi? Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)
ya genelde hep öyle oluyor zaten..
birine bişey diyorum gülerek dediğim için şaka sanıyor..
sonrası malum..
bu arada senin mesajda çok iç karartıcı be..
daha doğrusu onu yazdıracak kadar kararttı mı perdeleri hayat?
esas soru o sanırım..
bırak ya Evren ic kararması icin mesaja ihtiyacın mı oldu sanki hic
sebebin oldu..susmak,kararmak,aydınlık görünüp fırtınalarını kendine patlatmak için geçerli içsel dürtülerin ya da ne yapsan da dolmayacak boşlukların vardı..
sebebin oldu..hiç yaşamamış mesihin stigmatalarıyla doluyken o gezgin ruh bilemedik işte nerdedir afarozlarımıza çare olacak,sahte cennetimizin yalandan anahtarlarının saklı olduğu şehrin adını bile..
ama geçti..
yepyeni bir hikayedir şimdi yaşadığım içinde bildiklerim gördüklerim ve hissettiklerim olmadan çizmeyi denediğim başka bir resim yaşamayı amaçladığım..
bilmiyorum belki de hiç varamam..
ama değiştim ben..
kararmasın istiyorum artık..
bahsettiğim sen veya ben farketmez..
vay be tebrikler
Referans Adresler