KSDFL FORUM

Tam Görünüm: Ahmet Hoca yı rahmetle analım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
" Çocuklarım başımız sağolsun, Ahmet Hocamızı kaybettik...."

...............
Ölüyorum tanrım
Bu da oldu işte.
Her ölüm erken ölümdür
Biliyorum tanrım.
Ama, ayrıca, aldığın şu hayat
Fena değildir...
Üstü kalsın...
...............

Bir hafta sonu sabahı , Hasan Hoca nın verdiği kötü haberle sarsıldık. Ölüm acısıyla belki hepimiz daha öncede tanışmıştık ama o gün bir başka işlemişti körpecik yüreklerimize, HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR...

O andan sonrası gerçekten üç noktaydı ve o üç noktanın anlattıkları o kadar yaktı ki içimizi...

Mekanın cennet olsun hocam

O kazada yaralanan Nuri, Diler, Adnan Hocalarımıza tekrar geçmiş olsun
Bizler çok yakından tanıyamadık rahmetli hocayı ama mutlaka daha iyi tanıyanlar ve de güzel anısı olan arkadaşlar vardır, bu vesileyle rahmetle analım istedik....

Bir gece nöbetinde Selçuk'un çaldığı saza hep birlikte eşlik etmiştik, gece geç saatlere kadar hoca bizle beraber türkü söylemişti hiç unutamıyorum. Ruhun şad olsun hocam....
AMİN KARDEŞİM
O SABAH HASAN HOCANIN BİZİM YATAKHANEYE AĞLAYARAK GİRİŞİNİ VE SESİ TİTREYEREK O ÖLÜM HABERİNİ VERİŞİNİ HİÇ UNUTAMIYORUM
BU ARADA BEN SENİ ÇIKARAMADIM KİMSİN ACABA
Allah rahmet eylesin.ben onun ögrencisi olamadım.ama okulda bulunduğum 3yıl boyunca her yıl rahmetle andık..ne mutlu ona ki ardından onu bu kadar seven sayan bi nesil bıraktı..mekanı cennet olsun..
Ahmet Hoca öğretmenler odasında ayakkabısını çıkarıp ayaklarını aynı koltuğa koyarak otururdu.Tam bir Anadolu insanıydı.Tekrar Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.
allah rahmet etsin
o hafta okul sanki ruh gibiydi. bir tek öğrenci bile en ufak bir saygısızlık yapmadı. inanın okul hiç olmadığı kadar temizdi o hafta, ve öğrenciler temizlemişti.
Allah gani gani rahmet eylesin.
YAHU KARDEŞİM ALLAH AŞKINA KİMSENİN GÜZEL Bİ ANISI YOK MU HATIRLADIĞI.....
O kara günleri zaten hepimiz çok iyi hatırlıyoruz.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler