KSDFL FORUM

Tam Görünüm: SDFL yıkılmış yeni duydum işte fotograflar...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
SDFL yıkıldı(mış) ben yeni gördüm belki bilmeyenler vardır diye paylaşayım dedim işte fotograflar...

http://rapidshare.com/files/15508775/101MSDCF.rar.html

İSM@İL

Bu fotoğraflar hangi tarihte çekildi?
6 şubat 2007...

İSM@İL

Ben okuldan memlekete geleli 20 gün oldu biz ordaykende o şekildeydi hiç yıkılmamış anlaşılan.Bu hızla giderse yeni okulu ancak lise 4 te görecez inşallah...
ben o okuldan memlekete geleli 6 sene oldu görünce çok duygulandım siz oradaki yatakhane zamanını bilmezsiniz eskiden yatakhanelerde ordaydı süperdi ya....
aman tanrıııımmmmmm...banyo yapmak için günlerce beklediğimiz,ABLAlarımızın kapılarının önünden geçerken türlü heyecanlar yaşadığımız,çöm yemini üzerine and üstüne and içtiğimiz,penceresinden dönemin yakışıklılarını kestiğimiz,yetinmeyip kesiştiğimiz..ahh ahh ağlamak istiyorummGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
ohhyeahh Yazılan:aman tanrıııımmmmmm...banyo yapmak için günlerce beklediğimiz,ABLAlarımızın kapılarının önünden geçerken türlü heyecanlar yaşadığımız,çöm yemini üzerine and üstüne and içtiğimiz,penceresinden dönemin yakışıklılarını kestiğimiz,yetinmeyip kesiştiğimiz..ahh ahh ağlamak istiyorummGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

sen kaç mezunusun?
ben köse dayıGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
yıkılan binamızı görmeden, duyunca bile duygulandım;ben o binaya, oranın hatıralarına hayrandım yeni yatakhaneye geçince bile yatakhaneden cok eski binada takılırdım..(tek kalmak istediğimde)......... acısını biz biliriz,biz taşıdık o yatakhaneyi ellerimizle boşalttık .....o gün bile diordum bura gibi olmaz yeni yer die......yazık bide şimdi yıkıolar .......görünce bakakaldım dalmışım fotoya.....

baybal

YENİ GÖRDÜM BENDE..KÖTÜ OLDUM İNAN..NE ANILAR VARDI ORDA..FELİX 2001 TESEKKÜRLER RESİMLER İÇİN ..GEÇENHAFTA AKSAM MARAŞTAN ARABAYLA GEÇERKEN BAKTIM ACABA BENMİ GÖREMEDİM DEDİM BİNAYI AMA AKLIMA YIKILDIĞI GELMEMİŞTİ..OFFFF BEEEEEEEEE..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler