KSDFL FORUM

Tam Görünüm: YAŞANILANLARA DAİR...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Ailesinden ilk defa ayrılmış olan bir genç..kendi gibi nereye geldiğini ve hayatında neler değiştireceğini bilmediği dört duvar arasında,tanımadığı insanlarla birlikte..hüzünlü,bazen ağlıyor bazende kendine yakıştırmadığı için göz yaşlarını yüreğine akıtıyor..ve sonra..o dört duvar arasında yaşadığı güzel ve tatlı günlere tebessümle bakıyor.. evet şimdi sıra sizlerde..yaşamış olanlar ve şuan yaşayanlar..sizlerde anlatın..ve hep beraber paylaşalım..
mezunlar anlatacak anınız mı yok? (ki böyle bir şey mümkün değil..)yoksa anlatıp dertleşmek mi istemiyorsunuz?
     yeni yurda taşınmıştık.. tabii o demir dolapların (şimdilerde hala kullanıyosa) hepsi işe yaramazdı biz bazılarını (katık) dolabı yapmıştık.. eskiler bilir katığın ne olduğunu.. gece acıkmalarımız bitmezdi yaa o okulda.. döner siparişi vermediğimiz bi akşam aşağıdan ekmek tırtıklamıştık. açlık insana neler yaptırmıyoki.. demir dolabın kapısını söktük yatırdık yere.. ekmek arasına yerleştirdik peynirleri..(peyniri nerden bulduğumuzu sormayın o vakitGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)) ekmeği ütüleyerek tost yapmıştık.. akıllara zarar şeyler gelirdi hep o okulda aklıma.. çünkü akıllara zarar bir okul orası.. sdfl efsanesi diye boşuna dememişler.. meb senle ilgili daha çok anılarım var ama birebir daha iyi olur kanısındayım hocaaaa. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)))görüşürük.. hala tanıyamadın mı  beni..:64:
savaşçı abi kendini tanıtsan bizdfe tanısak olmaz mı
meb Yazılan:mezunlar anlatacak anınız mı yok? (ki böyle bir şey mümkün değil..)yoksa anlatıp dertleşmek mi istemiyorsunuz?

mustafa emre; mezun anıları diye bi bölüm daha var.. 4 sayfadan oluşuyo.. orda da çok fazla anı yok ama buraya yazılmama nedeni o konunun varlığı olabilir..
selamlar..
meb e selamlar, cok anımız oldu oralarda bilirsin az cok hepsi güzeldi diyorum,her birimizin her saat icerisinde oralarda yasadigi olyları toplasak site çöker gözüm ben o günleri özleyince o anılardan bir iki tanesini alıyorum onları kafamda yeniden oynatıyorum müthiş oluyor...yazmaya kalkarsam el omuz dayanmaz diyorum selam ediorum dipnot:iddia ediyorum gecenlerde (en fena özlememdi)okul koridorlarının kokusunu duydum
slm bir gece saat 12-1 arası ışıklar sönmüştü o kadar acıkmıştık ki yiyecek birşeyler ararken oda arkadaşımın kavanozdaki zeytinlerini hatırladık ve yemeye başladık.tadını değişik olduğunu ilk anda anlamıştım biraz yedikten sonra ışıklar geldi ve ve yediğimiz zeytinlerin küflü olduğunu gördük..onlarca küflü zeytini yediğime hala inanamıyorum..........
o meşhur tost olayının faili benim,2 kişi yaptık o eylemi ondan sonra yemekhaneye demir kafes yaptırdı hasan hoca(namı diğer tüpçü)hatta peynirli ellerimle domatesleri mıncıklamıştım iz kalmış,hasan hoca sabah törende "adam bi de fantezi yapıp domatesleri seçmiş yahu!" diye bahsetmişti,gurur duydum valla..
O 2. fail kimdi acepGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.) okuldan ayrılacağım günde yapmıştık buna benzer bir şey..bu arada demir kafesin tuvelet kısmını boş bırakışı da acaipti yahuGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.) reçel yiyip kabını da yere atmıştık..sırf anlasınlar diye..Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)
ama cidden merak ediyorum oşanlar her çarşıdan istediğimiz dürümden %kaç kazanıyolardıGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)
son lokmasına ve kuruşuna kadar helal olsun..
mecburi hizmet vergisi nevinden..Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)
ama umarım o yediklerimiz gerçekten ettiGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans Adresler