KSDFL FORUM

Tam Görünüm: EN ÇOK HANGİ HOCAYI SEVİYOSUNUZ NEDEN
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
EN ÇOK HANGİ HOCAYI SEVİYOSUNUZ ?NEDEN?..

BEN EN ÇOK

MESUT HOCAYI (KALİTE OLDUĞUNDAN)
HALİT HOCAYI  (ÇOK SAF GELMİŞTİR BANA, MASUMİYETİNDEN)

SEVERİM..:64:

headbanger

cogunu severim
Levent hocayı severim...
HEPSİ DE BRBİRİNDEN DEĞERLİDİR HOCALARIMIN; AMA MESUT HOCANIN YERİ Bİ BAŞKADIR BENDE..
SELAMLAR..
bizim 2000 civarı matematikçi bi pınar(heralde pınardı) hocamız  vardı çok süpeer hoca idi(her manada:insaniyet+güzellik)

onun dışında o okuldaki her hoca farklı tip:
adnan:ilginç bir hoca hep farklı tarz takılır kendini gizemli bi adam olarak göstermeye çalışır.
mesut:içi dışı bir diyecektim ama degil içi daha temiz ve iyi içini dışına yeteri kadar yansıtamıyor
bayram:antipatik insan
levent:yumuşak huylu hocamızGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
muhammed:karizmatik insan manyaktır fizikte.
fikriye:fizigi iyidirGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
hasan:samimiyetinden dolayı eli öpülesi insan
halit:masumiyetinden  dolayı bir diger eli öpülesi insan
mürsel hoca çok ii niyetli bi insan mürsel hocayı çok seviyorum hmm bide mesut hocayı
Tabikii MALTAŞI tek gecerim hatta MALTAZZ DİYELİM mALTAŞ bir numaraydi hatta okulda da en kral espriyi o yapardi anlayana tabiGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)

başbuğ277

hocalarımızın hepsi birbirinden değerli ama en kral hoca KENAN HOCA.
TEK CEVAP: KENAN ERDOĞAN...
tabiki kenan hoca sorulur mu meb abi
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler