KSDFL FORUM

Tam Görünüm: Hangi sene mezun olduk?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Diğer şahsiyet:  hangi sene mezun oldunuz?
Kudbettin:  ilk sene.
Diğer şahsiyet:  hangi sene?
Kudbettin: ilk.
Diğer şahsiyet: yani?
Kudbettin: 1996
Diğer şahsiyet: hadi yaa.. aramızda ihtiyarlar da varmış...
üzülme kudbettin olur öle patavatsız insanlar :P
hoş geldin kudbettin abi dielim patavatsızlara aldırma bu okulda her zaman böle cıkıntılar olmustur
kudbettin abi ama onlarada hak vermek lazım yaklaşık bi 10 yaş oluyo aramızda ama gerçekten ilk mezunların hala okulu unutamaması okulumuzun nekadar güzel olduğunun ve bizim okulun mezunlarının ne kadar iyi olduğunun göstergesi bence
biz lise 1 yada 2 deydik;

dönem son haftası çarşamba günü akşam kapanış partisinde bir karar çıkmıştı. bu karar "her dönem son çarşambasını dondurma günü olarak kutlayalım" idi. hala bu gelenek devam ettiriliyor mu?

şu an halihazırda okulda eğitim ve öğretimine devam eden arkadaşlar için, bu gelenek ne derece önem arz ediyor bilmem, ama bizim gibi mezunlar için ciddi öneme haiz sosyal bir aktivitedir.

Davet olması halinde ben ve bir kaç bizim devre (sdflilk) katılmayı düşünüyoruz. zira; "davet edildiğin yere gitmemezlik etme, davet edilmediğin yerde de görünme" prensibini hayatımıza düstur edindik.
ya ben ilk defa öle bişeyi senden duydum kudbettin yaa benim dönemimde öle bişeler yoktu :S
öğle birşeyi ben kendi dönemimdede duymadım aslında olsaydı güzel olurdu
baba bu bizim lise 3 lerde vardı yani 99 mezunlaında ama biz parasızlıktan geleneği devam ettiremedik bizde her cuma geleneksel bossa tavukları kızartma şenliği vardı oda bi sene sürdü tavuklar bitince şenlik de bitti
oşan neden bize hiç şenlik felan yapmadınız..varsa yoksa çöm ezme..çöm yeme şenliği Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler