Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A-ke-Pe Fıkraları Albümü
22-03-2008, 09:53 AM
RE: A-ke-Pe Fıkraları Albümü
ooo süper ya sadettin abi manyak bişeydi valla en son israili şiddetle kınamıştılarGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
22-03-2008, 12:27 PM
Alın size en bomba tayyip fıkrası;

Uluslararası cerrahlar konferansi bittikten sonra bir Amerikali, bir Ingiliz bir de Türk cerrah beraber bir seyler icmeye giderler.

Ingiliz baslar anlatmaya:- 'Gecen gün bir is kazasi gecirmis birini

getirdiler.Adam presin içine sikismis. Sadece sol kücük parmagi vardi. Bizim elemanlarimiz öyle iyi calistilar ki, önce parmaga bir el, sonra kol, sonra da vücut yaptilar. Adam taburcu olunca o kadar verimli bir isci oldu ki onun yüzünden 5 isci issiz kaldi'

Amerikali söz alir:-'Bana ise gecen gün bir sac getirdiler. Adam

nükleer reaktörün icinde kalmis. Sadece saci vardi. Oldukca iyi bir calisma ile önce saca bir bas, sonra vücut vs. yaptik. Adam taburcu oldugunda o kadar verimli oldu ki onun yüzünden 20 kisi issiz kaldi'

Türk söz alir:-'Yillar once, bir gun yolda gidiyordum. Bir osuruk kokusu aldim. Hemen osurugu bir cantaya doldurdum. Laboratuara gidip o osuruga uygun bir döt deligi yaptik. Sonra delige uygun bir döt yaptik. En sonunda döte uygun bir vücud yaptik. Ortaya bir adam cikti. Başbakan oldu bütün ülke simdi onun yüzünden issiz !'
Alıntı Yaparak Cevapla
22-03-2008, 07:55 PM
yani neymiş o zaman sayın başbakan osuruktan t........ş Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. valla bu sayfa çok tuttu niyeyse her geçen an fıkralar kalite artırıyor
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
22-03-2008, 07:59 PM
durun bende biraz destek vereyim bi iki tane yazayım

oğlunun okuyup adam olmasını isteyen balıkçı, çocuğun sürekli futbol oynayıp derslerini asmasına çok üzülüyormuş.bir gün oğlunu yine okul zamanı arsada top oynarken yakalayınca kenara çekmiş:
-bak oğlum, sen okuyasın diye nelere katlanıyorum. sen ise dersini kırıp, futbol oynuyorsun. niçin?
-ben okumak istemiyorum. futbolcu olmak istiyorum.
-iyi de yavrum her futbol oyanayan profesyonel futbolcu olmaz ki...

-sorun değil baba. iyi futbolcu olamazsam başbakan olurum...

ikinci fıkr:

tayyip saç traşı olmak için berebere gitmiş. berber sormuş. 'başbakanım, laiklik hakkında ne düşünüyorsunuz?'
tayyip duymazdan gelmiş. berber 5 dakika sonra tekrar sormuş:'başbakanım, laiklik hakkında ne düşünüyorsunuz?'
tayyip yine duymazdan gelmiş. berber 5 dakika sonra sorusunu tekrarlayınca tayyip sinirlenmiş: 'sana ne ulan laiklikten? artistlik yapma, işine bak' diye azarlamış adamcağızı.
berber gülerek karşılık vermiş: 'laiklik sözünü duyunca saçlarınız diken diken oluyor da, daha kolay kesiyorum'Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
23-03-2008, 12:02 PM
Buda hoşşş...
Alıntı Yaparak Cevapla
24-03-2008, 08:11 PM
ben kolaya düşen sinegi begendm...

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-10-2008, 09:05 PM (Bu Mesaj 08-10-2008 09:32 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : sores.)
bir tanede benden ak parti fuck parti ananıda al git parti ........

Kiliseye bir papaz atanmış.
Gelir gelmez ilk işi eski çanı değiştirmek olmuş.
Çan çalmak için geldiğinde bakmış karganın biri çana pislemiş, neyse temizlemiş.
Ertesi gün çan çalmaya geldiğinde aynı manzarayla karşılaşmasın mı?
Papaz kargayı yakalamaya karar vermiş, fakat ne yaptıysa bir türlü yakalayamamış.
Demiş ki, en iyisi ben bunu birisine sorayım; birilerine olayı anlatmış ve demiş ki, “Ben bu kargayı nasıl yakalarım?”
Adamın biri “Kolay” demiş; “Bir parça peynir, peynirin yanına da bir kadeh rakı koy yakalarsın.”
Papaz “Nasıl, olur mu öyle şey!...” demiş.
Adam izah etmiş; karga peyniri yiyecek, sonuçta susayacak rakıyı su diye içecek ve sarhoş olacak.
Papazın aklına yatmış, adamın anlattığını aynen yapmış.
Papaz çan çalmak için geldiğinde bakmış, ne görsün karga yerde yatıyor.
Kargayı tutmuş, “Ulan” demiş, “Sana Hıristiyan desem, kilisenin çanına pislemezsin, Müslüman desem rakı içmezsin, söyle len, söyle sen nesin?!”
Karga kekeleyerek “Aakkk partiliyim” demiş...
YAW AKP YE OY VERENLERİN HEPSİ GERİCİ GELECEĞİ GÖREMEYEN GERİCİLER........KAHROLSUN AKP ... I DONT LİKE AKP :d:d ....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Tema Degistir:

KSDFL.NET | KSDFL.COM | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi