| Anket: 25 Ağustosta Gelecek misiniz? Bu anket kapalıdır. |
|||
| Geleceğim | ![]() ![]() |
55 | 42.64% |
| Gelemeyeceğim | ![]() ![]() |
29 | 22.48% |
| Belli DEğil? | ![]() ![]() |
45 | 34.88% |
| Toplam | Oylar 129 | 100% | |
| * Bu anket için oy verdiniz. | [Sonuçları Göster] |
|
25 AĞUSTOSTA BULUŞMAYA GELECEK OLANLAR MUTLAKA GİRİP ANKETE KATILIN!!!
|
|
08-08-2007, 09:49 AM
|
|||
|
|||
|
25 AĞUSTOSTA BULUŞMAYA GELECEK OLANLAR MUTLAKA GİRİP ANKETE KATILIN!!!
Arkadaşlar 25 ağustostaki buluşma için az çok bi sayıyı bilmek gerekior ankete katılırsanız seviniriz teşekkürler...
![]() Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ) |
|||
|
08-08-2007, 11:40 AM
(Bu Mesaj 10-08-2007 12:35 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : gizeMmM_!!!.)
|
|||
|
|||
|
ben geliom inş kesinGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
08-08-2007, 02:43 PM
|
|||
|
|||
|
Cevap: 25 AĞUSTOSTA BULUŞMAYA GELECEK OLANLAR MUTLAKA GİRİP ANKETE KATILIN!!!
ARKADAŞLAR KONU BAŞLIĞLA İLGİLİ MSJLAR ATARSANIZ SEVİNİRİM LÜTFEN DİKKAT EDELİM!!!!!!!!!!!
![]() Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ) |
|||
|
08-08-2007, 02:45 PM
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar tel ilede arkadaşlarınıza ulaşn ben öyle yapmaya çalışıyorum..
![]() mehto 2005 mezunu ADANALI |
|||
|
08-08-2007, 02:51 PM
(Bu Mesaj 08-08-2007 02:51 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : ErSiN.)
|
|||
|
|||
|
evet arkadaşlarımıza ulaşılması iyi olur bide gelecek olan arkadaşlarımızın sayısınıda anketin altına msjla bildirirsek iyi olur
|||
|
09-08-2007, 09:15 AM
|
|||
|
|||
|
RE: 25 AĞUSTOSTA BULUŞMAYA GELECEK OLANLAR MUTLAKA GİRİP ANKETE KATILIN!!!
kardeşler benim gibi dinazorlardan (98 mezunu) gelecek olan var mı varsa el kaldırsın bi yolunu bulmaya çalışalım gelmenin
|
|||
|
09-08-2007, 02:17 PM
|
|||
|
|||
|
Burak Tatlı arkadaşım, İstanbul buluşmasındaki fotoğrafları siteye koymadan gelme bence 25 ağustosa :D
![]() 2003 mezun adayı, 2nin dönem ortasında kaçıp kurtulan, itü bilgisayardaki klas forvet Semih Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. -Hacı noootiiiin? +notek , ot atiiik bıyık gıvıriiiik Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.) |
|||
|
09-08-2007, 06:15 PM
(Bu Mesaj 09-08-2007 06:16 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : cakmak.)
|
|||
|
|||
RE: 25 AĞUSTOSTA BULUŞMAYA GELECEK OLANLAR MUTLAKA GİRİP ANKETE KATILIN!!!
şirinim Yazılan:kardeşler benim gibi dinazorlardan (98 mezunu) gelecek olan var mı varsa el kaldırsın bi yolunu bulmaya çalışalım gelmenin Elif Abla, Reha gelebilirim demisti forum'da "98 mezunlari" konusuna biraktigi mesajinda... Senol internet kayitlarina gore Maras'ta gorunuyor ama bu etkinlikten haberi oldugunu zannetmiyorum.. Eger Reha gelirse ona da soyleyecek sanirim. Baska da benim bildigim yok 98 doneminden gelen... |
|||
|
09-08-2007, 10:49 PM
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar telefondan arkadaşlarına ulaşmış olanlar buraya sayı belirtirlerse iyi olur
|||
|
10-08-2007, 10:12 AM
|
|||
|
|||
|
ersin kontörümüzü geri vercen mi bacanakGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() Gazi üniversitesi endüstri mühendisliği |
|||
|
|