Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
25-08-2007, 06:12 PM (Bu Mesaj 31-08-2007 11:22 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : ErSiN.)
25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
Arkadaşlar sayı olarak az olsakta yinede ilk mezunlar buluşmamız güzeldi . bence bir başlangıç için iyi denecek seviyedeydi devamının çok daha güzel olacağına inanıyorum.herkesin yorumlarını bekliyoruz...

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. )
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
25-08-2007, 10:40 PM
Cvp: 25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
benim beklediğimden çok daha fazla mezun buluştu bugün ve güzel bir organizasyon oldu. fikir sahipleri ve bilgeye çok teşekkür ederiz. ersin sen sitenin webmasterıymışsın sanırım gizem söledi bendeki fotoları siteden paylaşabilirmisin sana ulaştırsam?
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
26-08-2007, 07:53 AM
olur abi siz bana ulaştırabilirseniz ben burada hepsini yayınlarım

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. )
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
26-08-2007, 08:23 AM
RE: 25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
emeği geçen herkese(özellikle bilgeye)çok çok teşekkür ederiz gerçekten güzel bir gün geçirdik...sayımızın artarak dewam etmesini diliyoruz...

hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar ve hiçbir şey özlemedim seni özlediğim kadar...sen de başını alıp gitme ne olur...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
26-08-2007, 12:33 PM
gerçekten çok iyi bir buluşmaydı ve 3 senedir gormedigmiz arkadaşlarımız ve hocalarımızla buluşmak çok guzeldi.Bilge ye teşşekkur ediyoruz ayrıca katılan ve organizasyonu renkli hale getiren butun mezunlara da teşşekur ederim.İlk i olan bu buluşmanın inş. gelecek senelerde de devamı gelir.Gelecek seneler daha da çok mezunla daha iyi buluşmalar olacagına inanıyorum..

Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu
Alıntı Yaparak Cevapla
26-08-2007, 04:25 PM
Arkadaşlar gerçekten süper oldu bu buluşmaya katkıları olan herkese çoooook teşekkür ediyorum bir günde olsa eski günleri yaşamak güzel oldu.... H. ERZURUMLUOĞLU
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
26-08-2007, 06:01 PM
110 mezun bu toplantıya geldi bence başlangıç için çok güzel bi rakam seneye daha güzel olacak inşallah bu 2 gün unutulmaz bi buluşma oldu bence bilge abla ya katkılarından dolayı teşekkür ederim... tabi kenan hoca yı da unutmamak lazım

Gazi üniversitesi endüstri mühendisliği
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
26-08-2007, 08:22 PM
RE: 25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
arkadaşlar fotoğrafları en kısa zamanda bekliyoruz fotoğraf albümü açılmış...bu arada teşekkürler ersin...

hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar ve hiçbir şey özlemedim seni özlediğim kadar...sen de başını alıp gitme ne olur...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
26-08-2007, 11:15 PM
İnsanların birbirlerini hatırlamaları gerçekten çok hoş. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Okuduğumuz binanın yıkılmış olması da biraz acı verdi ve okulun şuan ki hali .... Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.(

MEHMET ÇAKIROĞLU

Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
27-08-2007, 06:41 AM
çok güzel bir gün oldu inşallah bu her sene dewam eder ve gelen sayısı daha da artar...

HERŞEYE RAĞMEN...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması Aydın 202 6,870 26-08-2007 09:25 AM
Son Mesaj: ErSiN

Tema Degistir:

KSDFL.NET | KSDFL.COM | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi