Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
30-08-2007, 06:37 PM
Cvp: 25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
katılanların yorumlarını istemişsiniz e bari ben görüş belirtmiyeyim......

Efendiler!

Avrupa'nın bütün ilerlemesine,yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisinde yuvarlanadurmuştur.Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak,bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak,bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi.

Halbuki,

Hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatlariyle,ecnebilerin planları ile yükselebilsin? Tarih, böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir!...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-09-2007, 07:28 PM
çok güzeldi bence emeği geçen herkese teşekkürler inş seneye daha güzel olur en büyük temennimiz daha fazla katılım olması,böyle bi buluşma olmasaydı nası görüşecektık o kadar arkadaşımzla değil mi,,
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-09-2007, 04:07 PM
RE: 25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
Akif_g Yazılan:Gerçekten çok güzel bi gün ve devamında cok güzel bir gece oldu,hatta en unutulmaz günlerde biriydi benim için dersem abartmış olmam..yektacım umarım verdigin fotoları iyi secmişsindir 2 kişinin oldugun fotolardan vermemişsindir Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. hatta senin o fotoları makineden de silmen gerekiyor galiba emir büyük yerden Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

akif ayıp ettin özel fotoları yollar mıyım hiç Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ismini ne kadar güzel yazdığıma da dikkatini çekerim ama bu özeni her yerde bekleme Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Boğaziçi Üniversitesi
İnşaat Mühendisliği
SDFL 2003 Mezunu
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-09-2007, 03:32 PM
arkadaşlar gerçekten çok güzeldi her şey için teşekkürler umarım seneye daha müthiş olur olacağına da eminim zaten...

yeterki incinmesin yaşanmışlık...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-09-2007, 01:56 PM (Bu Mesaj 07-09-2007 01:57 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : nedime.)
6 RE: 25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
hersey guzeldi bence de...bilgeye özellikle teşekkür ederim.seneye daha da cok kişi gelir umarım.yinede sayı bizim okul için iyiydi.cok güzel bi gündü.

DOST SENİN HAKKINDA HERŞEYİ BİLEN VE BUNA RAGMEN SENİ SEVEN KİMSEDİR!
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
10-09-2007, 11:09 AM
yeniden okulumda olmak yatakhaneye tekrar gitmek ve orada uyumak gerçekten çok güzeldi..uyandığımda kendimi okula gidecekmişim gibi hissttim..bu güzel günü gerçekleştiren herkese çok teşekkür ederim..gelen arkadaşlarımada tabii... okulumu ve özellikle sınıfımı çook ama çook seviyorum....

mehto 2005 mezunu ADANALI
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
12-09-2007, 09:19 AM
yatakhanede uyumak diyince uyumayanlar senin hissettiklerini hissedemediler galiba....:D
ben 2,5 saat hissettim:P

yeterki incinmesin yaşanmışlık...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
14-09-2007, 09:15 PM
yaw ben kalamadım yurtta off umarım seneye bende olurum ama kalmasam da müthişti hersey yanii we 2006lı baya wardıı cok mutluydum seneye hersey cok daha ii olcak eminimkiii inşallah yaniii...

dEğeR wErDİğiN iNSaN sANa DeĞEr WerMiyORsA BırAk KenDi dEĞerİyLe kALsIn..!!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
19-09-2007, 04:52 PM
RE: 25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
bence de çok güzeldi. özellikle sabahlamak daha bi eğlenceliydi... inş seneye katılım daha fazla olur..kankam bilgeye ve kenan hocama çok teşekür ederim

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM 2 ÖĞRENCİSİ DR. MURAT TEPE(2006)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması Aydın 202 6,869 26-08-2007 09:25 AM
Son Mesaj: ErSiN

Tema Degistir:

KSDFL.NET | KSDFL.COM | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi