Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
27-08-2007, 08:47 PM
Cvp: 25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
ersin sana teşekkür etmeyi unutmuşum.kusura bakma..sana da teşekkür:-)

VODKA....
Connecting people
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
27-08-2007, 08:50 PM
önemli değil ben pek bişey yapmadım zaten sağolGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. bende ilgilenen ve katılan herkese teşekkür ediyorum Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. )
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
27-08-2007, 10:56 PM
Arkadaşlar bugün makine de bir bozukluk vardı yükleyemedim sabahta tatile çıkıyorum ama tatilden gelince fotoğrafları yükleyeceğim kusura bakmayın...

Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2007, 06:09 AM
ya ben de katılmayı çok isterdim. tüm yorumları okudum kanımca çok güzel olmuş. 110 kişi gayet iyi bir sayı bence. seneye Allah'ın izniyle bu buluşmaya geleceğim. herkesin ellerine sağlık. her ne kadar böyle bir hizmetten yararlanamasam da düşüncesi bile çok süper olan bir organizasyon. umarım daha güzellerinde sizlerle görüşme imkanı bulurum Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
ayrıca herkesin kandilini de kutlayayım burdan Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

yüzümde olmasa da kalbimde çok sağlam iz kaldı,ve ben yüzümdeki çizgiden çok kalbimdekini görüyorum her aynaya bakışımda...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
28-08-2007, 10:57 AM
Evet çok güzel bir buluşmaydı...bilgecim sana ayrı bi konuda daha tşk etmeliyim:D...erken gel ısrarlarının sonucunu sonra anlamış olsam da güzeldi:D:D...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-08-2007, 09:39 AM
RE: 25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
Gerçekten çok güzel bi gün ve devamında cok güzel bir gece oldu,hatta en unutulmaz günlerde biriydi benim için dersem abartmış olmam..yektacım umarım verdigin fotoları iyi secmişsindir 2 kişinin oldugun fotolardan vermemişsindir Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. hatta senin o fotoları makineden de silmen gerekiyor galiba emir büyük yerden Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Akif_g, proud to be a member of Kahramanmaraş Süleyman Demirel Fen Lisesi Öğrenci ve Mezunları Buluşma Portalı since Aug 2007.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-08-2007, 09:52 AM
Yok dün sordum sadece toplu olan fotoları vermiş.....yekta iyidir yapmaz öyle şey:D..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-08-2007, 04:34 PM
Gelmeyi çok isterdim,o ortamı görmeyi malesef Londra'dayımGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. umarım seneye tekrar olur,sizleri görmeyi isterim...

Hayat herkes için acı, çünkü benim boş yere dilediklerime sahip olmuş nice insanlar gördüm, onlar da mesut değil..
/A.G\
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
30-08-2007, 01:04 AM
Ne yazık ki katılamadım, en kısa zamanda fotoğrafları koyun da gelmeyenler de imrensin... seneye de ister istemez gelsinler...

Kimler geldi, kimler geçti.......
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
30-08-2007, 01:05 AM
RE: 25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
fotograflar var zaten abi.ksdfl foto albumu adlı başlıktan ulaşabilirsin.

Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması Aydın 202 6,871 26-08-2007 09:25 AM
Son Mesaj: ErSiN

Tema Degistir:

KSDFL.NET | KSDFL.COM | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi