Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
27-08-2007, 10:10 AM
Cvp: 25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
gerçekten ya ilk olmasına rağmen beklenenden çok güzeldi. emeği geçen herkese ben çok teşellü ediyorum. inş seneye daha da güzeli olur... Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Döner dolaşır sana gelir....
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
27-08-2007, 11:01 AM (Bu Mesaj 27-08-2007 11:08 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : Bilge.)
Gerçekten çok güzel bir gündü. Kenan Hocama öncelikle teşekkür ediyorum. Ayrıca organizasyonda emeği geçen herkese ve en çokta katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu buluşmayı bu kadar güzel yapan sizlerin orada bulunmasıydı. Bu arada kusura bakmayın yatılı kalanlara sabah kahvaltı ayarlayamadık bütçemiz malum... Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Seneye inşallah en ufak detaya kadar planlayıp çok daha güzel bir buluşmaya yapacağız...

Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
27-08-2007, 11:48 AM
14 RE: 25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :)
bencede ilk buluşma olmasına ragmen çok güzeldiGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. emegi geçen herkese çok tşk ediorum ama bazı dönemlerden hiçkimse yoktu umarım gelecek yıl onlarda gelirler... we daha planlı hoş bişiler oldugu zamn daha güzel bi buluşma olur... bu yıl katılan herkese çok tşkGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
27-08-2007, 12:22 PM
elimdeki resimleri yolladım yakında sitede yayınlanır sanırım. resimlerin tamamını yollamadım kalabalık pozları yolladım çoğunlukla, ama benim de şurda bi resmim vardı onu yollamamışsın falan diyen olursa yektaersoy@yahoo.com adresinden bana ulaşabilir. bu arada yüklenen resimlerin Fehmi Beye ulaştırılması genç nesilin görevidir :D ulaştırın gençler :D

Boğaziçi Üniversitesi
İnşaat Mühendisliği
SDFL 2003 Mezunu
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
27-08-2007, 12:29 PM
fehmi bey biz wermesekte peşine düşer zaten çünkü reklam yapcak o fotolarlaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. yekta abi tşk fotolar için bu aradaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Alıntı Yaparak Cevapla
27-08-2007, 12:43 PM
rica ederim önemli değil. ya işte biri ulaştırsın fotoları da adam benim peşime düşmesin :D zaten o gece hafıza kartından kendi bilgisayarına atmak için ısrar etti zor kurtuldum :D içinde özel fotolar var kardeşim diyemiyorm ki :D

Boğaziçi Üniversitesi
İnşaat Mühendisliği
SDFL 2003 Mezunu
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
27-08-2007, 12:45 PM
anladık abicim o adam öle bi adam naparsın biz 2,5 yıl çektik ona çektik deyince foto çekenlere teşkür

Gazi üniversitesi endüstri mühendisliği
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
27-08-2007, 12:59 PM
bide bilge abladan fotoları ulaştırmasını istioz siteyeeGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

Alıntı Yaparak Cevapla
27-08-2007, 06:58 PM
yekta abi teşekkürler en kısa zamanda koyacağız bilge abla senden de bekliyoruz Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. )
Alıntı Yaparak Cevapla
27-08-2007, 08:35 PM
çok güzel oldu benim için...Bilgeye teşekkürler...gelenlere de teşekkürler...Orda kalanlara daha büyük teşekkür...Yalnız ilk olduğu için heralde pek kaynaşamadık...Herkes kendi dönemiyle kaldı...Olur okadar da dimi?seneye daha güzeli olur

VODKA....
Connecting people
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması Aydın 202 6,870 26-08-2007 09:25 AM
Son Mesaj: ErSiN

Tema Degistir:

KSDFL.NET | KSDFL.COM | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi