Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25 AĞUSTOS FOTOĞRAFLARI!!!
31-08-2007, 12:08 AM
Cvp: 25 AĞUSTOS FOTOĞRAFLARI!!!!
Ben neden hiç 2005 mezunu göremiyorum bu sitede? Arkadaşlar bana ulaşın! aysn_glc@hotmail.com lütfenn(2005 mez.)

Hayat herkes için acı, çünkü benim boş yere dilediklerime sahip olmuş nice insanlar gördüm, onlar da mesut değil..
/A.G\
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
31-08-2007, 12:19 AM
RE: 25 AĞUSTOS FOTOĞRAFLARI!!!!
2005 mezunlarının başlıgı burada

TIKLA

Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu
Alıntı Yaparak Cevapla
31-08-2007, 02:26 PM
Cvp: 25 AĞUSTOS FOTOĞRAFLARI!!!!
bence harika bir gündü fotoğraflar da gösteriyo bence baksanıza herkes gülüyoGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. bu arada fotoğrafları çeken herkesin eline sağlık çok güzel olmuş. bilgeciğim devamını bekliyoruzGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-09-2007, 10:19 AM
Cvp: 25 AĞUSTOS BULUŞMASI
kesinlikle muuuutesem ötesi bi gündü seneye hersey daha ii olcak umarım.fotoğraflar güsel biras daha olsa keske..

ne gündü bee di mi sewilayGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)

dEğeR wErDİğiN iNSaN sANa DeĞEr WerMiyORsA BırAk KenDi dEĞerİyLe kALsIn..!!!!
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-09-2007, 10:44 AM
Cvp: 25 AĞUSTOS BULUŞMASI
süper bir gündü am çok çabuk bitti özlediklerimi daha çok özlemeye başladım gelecek sene daha fazla katılımla daha güzel bir buluşma bekliyorum fotoğraflar çok güzel daha fazlasını bekliyorum buradan benim gibi ihmalkarlara duyrulur bende elimdekileri en kısa zamanda gönderebilmeyi umut ediyorumGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
dimi betül.......
sözüm sana fotoğraflarını daha ben bile görmedim insaf be kızım çeyizine mi saklıyosun ben söyleyim sandiğa dantel falan konuyomus babaannem öyle diyo

mutluluk top gibidir,yuvarlanınca peşinden koşarsın,durunca tekme atarsın...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
02-09-2007, 12:41 PM (Bu Mesaj 02-09-2007 01:30 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : ErSiN.)
Cvp: 25 AĞUSTOS FOTOĞRAFLARI!!!
fotoğrafllara yeni bakabildim gerçekten çok güzel bir gün olmuş,orda olamadığım için gerçekten çok üzüldüm,2 senedir görmüyordum okulu ne kadar çok şey değişmiş.inş seneye ben de bulunabilirim bu ortamda.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-09-2007, 08:29 PM
RE: Cvp: 25 AĞUSTOS BULUŞMASI
betül Yazılan:kesinlikle muuuutesem ötesi bi gündü seneye hersey daha ii olcak umarım.fotoğraflar güsel biras daha olsa keske..

ne gündü bee di mi sewilayGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)

kesinlikle canım harikaydı çok konuşamadık ama telefon saolsun görüşüyoruz betülüm yüzünü görmek yetti banaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-09-2007, 11:24 AM
Cvp: 25 AĞUSTOS FOTOĞRAFLARI!!!
fotolar cok güzel ben daha mezun olmadım lise ücteyim lise 4 te var ama bu fotoları en kısa zamanda youtube de
slayt olarak göreceksiniz inşallah sonra grsrz ALLAH a emanet olun
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
07-09-2007, 01:28 PM
RE: 25 AĞUSTOS FOTOĞRAFLARI!!!
:6:inanın gözlerim doldu keşke orda olsaydım arkadaşları görmeyi çok isterdim bu arada betül niye yokk

rap_unzel
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-09-2007, 04:13 PM
RE: 25 AĞUSTOS FOTOĞRAFLARI!!!
bilge ne zaman koyacan kanka fotoları çektiğin fotoların hiç biri yok biliyorum bu aralar biraz yoğunsun kayıttı gitar kursuydu ingilizce kursuydu falan inş boş vaktin olursa çektiğin fotoları görmek istiyorum

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM 2 ÖĞRENCİSİ DR. MURAT TEPE(2006)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  25 AĞUSTOS FOTOĞRAFLARI!!!(2) ErSiN 11 1,537 13-10-2008 04:46 PM
Son Mesaj: gizeMmM_!!!
14 23 AĞUSTOS 2008 2.SDFL MEZUNLAR BULUŞMASI 2 gizeMmM_!!! 20 323 27-09-2008 12:07 PM
14 23 AĞUSTOS 2008 2.SDFL MEZUNLAR BULUŞMASI 1 gizeMmM_!!! 51 781 12-09-2008 11:19 PM

Tema Degistir:

KSDFL.NET | KSDFL.COM | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi