|
25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
|
|
28-05-2007, 03:30 AM
|
|||
|
|||
|
25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
Evet arakadaşlar, buluşmanın tarihini ilan ediyorum. Şimdi, bu buluşmada neler yapılmalı onu tartışalım. evet fikirleri bekliyoruz.
![]() Kimler geldi, kimler geçti....... |
|||
|
28-05-2007, 03:56 AM
|
|||
|
|||
|
Cvp: 25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
kişi sayısını belirlemek de önemli tabi, oraya gidip de yaşarın dondurmasını yemeden dönmem, pilav,dondurma,yemekhane yemekleri bile olur, hiçbişe olmasa da olur ama hocalarımızı görsek iyi olur, tabi yaz vakti hocaları ve öğrencileri organize etmek lazım, öğrencileri organize etmek bize düşüyo, herkes kendi döneminden ulaşabildiği kadar kişiye ulaşsa süper olur, ben baya bi insana ulaşırım kendi dönemimden. Anlamıyorum yav, 1.5 sene okumama rağmen bi ben miyim bu kadar istekli olan, 3 sene okuyan, orayı yuvası gibi görenlere noldu? hepsi laf mı yoksa, zamanında sevdiğim ve nefret ettiğim herkesi orda görmek isterim şahsen. hocaları görmeyi de çok isterim. Maraşta olan mezunlar veya maraşta okuyan liseliler bu işe el atmalı, hocalarla hala muhabbeti olan mezunlar mutlaka idareye bildirmeli durumu. Hocaların da işe el atması lazım, en azından bikaç tanesi orda olsa bile yeterli
![]() 2003 mezun adayı, 2nin dönem ortasında kaçıp kurtulan, itü bilgisayardaki klas forvet Semih Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. -Hacı noootiiiin? +notek , ot atiiik bıyık gıvıriiiik Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.) |
|||
|
28-05-2007, 08:07 AM
|
|||
|
|||
|
len fik fik haberin yoktur senin biz de maraşa taşındık orda oturuyoz artık hadi ballısın yine maraşta bi tanıdığın oldu Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.) sana kalacak güzel bi otel ayarlarım Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.) ben ağustosun başından eylül 1'e kadar orda olurum. görüşürüz gelince..
|
|||
|
28-05-2007, 05:09 PM
|
|||
|
|||
|
bence bir gece okulun yatakhanesinde kalabilsek çok güzel olur gerçi yatakhane değişmiş ama olsun.bu organizasyon için hocalardan biriyle de irtibata geçmemiz lazım...
![]() mustafa ispir 2003 mezun [erciyes tıp] |
|||
|
28-05-2007, 06:58 PM
|
|||
|
|||
|
vaaaay yavrum özgür bana en pahalı oteli ayarla Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)) salih inceden haber alamıyom beyler nosu olan varsa yollasın bana. salih ince gidince birşey koptu içimdee Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() 2003 mezun adayı, 2nin dönem ortasında kaçıp kurtulan, itü bilgisayardaki klas forvet Semih Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. -Hacı noootiiiin? +notek , ot atiiik bıyık gıvıriiiik Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.) |
|||
|
29-05-2007, 01:07 AM
|
|||
|
|||
|
valla zamanın behrinde kenan hoca bir haftalığına ayarlamıştı yatakhaneyi ama o zamanlar pek hevesli değildik. aslında ben gene kalmam da kalacak arkadaşlar için sayı netleşsin kenan hocayı arar konuşurum. evet gelecekler el kaldırsın...
![]() Kimler geldi, kimler geçti....... |
|||
|
29-05-2007, 02:09 AM
|
|||
|
|||
|
valla kafa dengi, sevdiğim arkadaşlar gelecek olursa ben kalırım, aksi takdirde kalmam
|||
|
29-05-2007, 09:48 AM
|
|||
|
|||
|
semih ben kalirım diğer arkadaşları da ikna ederiz inşallah
![]() mustafa ispir 2003 mezun [erciyes tıp] |
|||
|
29-05-2007, 02:16 PM
|
|||
|
|||
|
S.A.
Ben zaten o tarihlerde büyük ihtimalle maraşta olacam..Bizim iki üst dönemlerden (2001 mezun adayı) bir arkadaşın düğünü var..ama yine de nasip tabi,belli olmaz..bir de her sene her sene okula gide gide herkes alıştı hocalardan..her sene maraşa gittiğim için mutlaka okula da uğruyorum ![]() Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Şu 4 Beyazdan Uzak Durunuz: 1)Un 2)Tuz 3)Şeker 4)Zekeriya :o) Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. |
|||
|
29-05-2007, 02:34 PM
|
|||
|
|||
|
ben kalamicaaaammm.. ühüüüü Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.( ya böyle bişeyi ben çok istemiştim.. ama daha bizim dönemde bile milletin nosunu toplamam zaman alıo Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. napalım yavaş yavaş diyoduk. bu sene abd'ye gitmicek olsam ayarlicaktım ama umarım ii zaman geçirirsiniz..;)
![]() yüzümde olmasa da kalbimde çok sağlam iz kaldı,ve ben yüzümdeki çizgiden çok kalbimdekini görüyorum her aynaya bakışımda... |
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| 25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :) | ErSiN | 38 | 2,553 |
19-09-2007 04:52 PM Son Mesaj: murat tepe |
|