Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
06-06-2007, 02:31 AM
Cvp: 25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
bacanak fizikçiydi, yeni geldiydi biz ayrılmaya yakın

2003 mezun adayı, 2nin dönem ortasında kaçıp kurtulan, itü bilgisayardaki klas forvet Semih Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

-Hacı noootiiiin?
+notek , ot atiiik bıyık gıvıriiiik Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-06-2007, 10:14 AM
7 RE: 25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
bence yatakhaneleri ayarlayıp orda kalalım...firik yeriz,dondurma yeriz,top oynarız,sohbet ederiz,bizim ketılı bulursak sallama çaylar yapar kahve içeriz...sahi duruyo mudur emektar ketıll...sonra erkekler aksuya gidip çekirdek alır bizi kırmazlar belki...güzeldi bee...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-06-2007, 12:16 PM
fikriye hoca dan daha mı iyiyydiGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

mustafa ispir 2003 mezun [erciyes tıp]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-06-2007, 02:23 PM
hiç 2006,2005 mezunu yok mu burda hiç

"ben bilmem oyle imza falan doğal insanımdır"
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-06-2007, 06:48 PM
RE: 25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
e noldu bu buluşma fos mu çıktııGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-06-2007, 12:47 PM
RE: Cvp: 25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
hakansahin4646 Yazılan:hiç 2006,2005 mezunu yok mu burda hiç

ben 2006 mezunuyum 2005 ve 2006 mezunları sınavlarından dolayı çok yoğunlar sanırım şu öss geçsin üniversitelilerin de okulları tatile girsin herkes damlar diye umuyorum slmlar Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-06-2007, 12:51 PM
RE: 25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
mad Yazılan:e noldu bu buluşma fos mu çıktııGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)

ya bence fos falan çıkmadı benim arkadaş çevrem gelecek hiçkimse gelmese de biz orda olacağız yani bu buluşma olacaakGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.) sizi de bekleriz
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
09-06-2007, 01:27 PM
2 hazirandakini bu siteyi 5 haziranda gormemden dolayı kaçırdım ama bu seferkini kaçırmam kesinGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu
Alıntı Yaparak Cevapla
13-06-2007, 09:52 AM
semih abi mürsel hoca benim teyzeminoğlu...bucakta öğretmenlik yaptı bi ara..karıştırıyor olmayasın.... Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

mehto 2005 mezunu ADANALI
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
13-06-2007, 06:18 PM
ya bende 2006 mezunuyum sevilin de dediği gibi şimdi hem öss var hemde üniversitelerde final dönemi ondan dolayı bende uzun zamandır ilk defa giriyorum buluşmadan daha yeni haberim oldu ve görünce de çok sevindim böyle bişey olacağına

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi 2.Sınıf
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :) ErSiN 38 2,555 19-09-2007 04:52 PM
Son Mesaj: murat tepe

Tema Degistir:

KSDFL.NET | KSDFL.COM | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi