Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
30-05-2007, 12:30 AM
Cvp: 25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
ne artistsin ya! biz gidemiyoz diye böyle gözümüze sokman mı lazımdı?Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ne var, sen belki abd ye gidecen ammaaa benim de umreye gidebilitem var :7:

Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Şu 4 Beyazdan Uzak Durunuz:

1)Un
2)Tuz
3)Şeker
4)Zekeriya :o)

Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
30-05-2007, 03:40 PM
SİTE YÖNETİCİSİNİN İŞE EL ATMASI LAZIM.. DUYANLARIN DUYMAYANLARA SÖLEMESİ LAZIM.. GÖNÜLLÜ MARAŞLILARIN İNİSİYATİF ALMASI LAZIM.. VE GELECEK OLANLARIN ALLAH'TAN BİŞE GELMEZSE BEN GELİYORUM DİYE İSİM YAZDIRMALARI LAZIM BU SİTEYE.. LAZIM OLAN EN ÖNEMLİ ŞEY BİRAN ÖNCE BAŞARILI Bİ ŞEKİLDE ORGANİZE OLMAMIZ..

TRAJİK HAYATIMIN EN KOMİK ANIYDI LİSE YILLARIM... YALANDA OLSA SEVİYORUM O YILLARI ELİMDE DEĞİL... cihan(2004)kadirli(ankara)
Alıntı Yaparak Cevapla
30-05-2007, 05:59 PM
RE: Cvp: 25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
LeChuck Yazılan:S.A.
Ben zaten o tarihlerde büyük ihtimalle maraşta olacam..Bizim iki üst dönemlerden (2001 mezun adayı) bir arkadaşın düğünü var..ama yine de nasip tabi,belli olmaz..bir de her sene her sene okula gide gide herkes alıştı hocalardan..her sene maraşa gittiğim için mutlaka okula da uğruyorum

oha o kadar büyüdük mü lan :s

kim evleniyo ramço

2003 mezun adayı, 2nin dönem ortasında kaçıp kurtulan, itü bilgisayardaki klas forvet Semih Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

-Hacı noootiiiin?
+notek , ot atiiik bıyık gıvıriiiik Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
31-05-2007, 02:20 AM
sen tanımazsın semih, biz okula gelmeden ayrılmış birisi..ben istanbula geldikten sonra tanıdım..çok iyi çocuktur Allah razı olsun..ismini boşver

Şu 4 Beyazdan Uzak Durunuz:

1)Un
2)Tuz
3)Şeker
4)Zekeriya :o)

Alıntı Yaparak Cevapla
01-06-2007, 10:00 AM
arkadaslar ben 2002 mezunlarini organize ederim bu konuda
gerçekten austos ii bir tarih siz gelismeleri buraya yaz1n

2002 mezunu maf
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-06-2007, 07:27 AM
ne oldu millet tarih kesinleşince kurudu kaldı, hayırdır millet çok hevesliydiniz güya... cık cık cık

Kimler geldi, kimler geçti.......
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-06-2007, 11:07 AM
ben gelirim inşallah arkadaşlarımada haber veririm inşallah ama sınavlardan dolayı nete giremiyorum...kuzenime(yani mürsel hocaya) bi söylerim.. inşallah onunda bu buluşmaya bir katkısı olur... gerçekten okulumu çook özledim umarım büyük çoğunluk gelir..

mehto 2005 mezunu ADANALI
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-06-2007, 07:14 PM
RE: 25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
ben de geleceğim inşallah daha önce de söylediğim gibi bir gece kalsak güzel olur

mustafa ispir 2003 mezun [erciyes tıp]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-06-2007, 07:55 PM
RE: Cvp: 25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
mehto Yazılan:ben gelirim inşallah arkadaşlarımada haber veririm inşallah ama sınavlardan dolayı nete giremiyorum...kuzenime(yani mürsel hocaya) bi söylerim.. inşallah onunda bu buluşmaya bir katkısı olur... gerçekten okulumu çook özledim umarım büyük çoğunluk gelir..

anaa mürsel hoca benim de çooook uzaktan kuzenimdi (galiba Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.) mürsel hocanın köyü hangisiydi adanada? bucak mıydı?
yoksa yoksa biz kardeş miyiz :p

2003 mezun adayı, 2nin dönem ortasında kaçıp kurtulan, itü bilgisayardaki klas forvet Semih Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

-Hacı noootiiiin?
+notek , ot atiiik bıyık gıvıriiiik Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-06-2007, 01:49 AM
semih bu mürsel hocayı ben hatırlamıyrm kim o ya :p

mustafa ispir 2003 mezun [erciyes tıp]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :) ErSiN 38 2,552 19-09-2007 04:52 PM
Son Mesaj: murat tepe

Tema Degistir:

KSDFL.NET | KSDFL.COM | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi