|
25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
|
|
15-08-2007, 08:16 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: 25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
hey belki bende gelirim ya ii bişey olmali....................... herkese haber verioruz çünkü.........
![]() yorumsuz.... |
|||
|
16-08-2007, 12:07 AM
|
|||
|
|||
|
Öncelikle sağol Gülce Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Merak etmeyin tüm hocalara haber verilecek akşam yemeğe hepsinin katılmasını bekliyoruz. Şimdilik idarenin geleceği, Kenan Hoca, Muhammet Hoca ve Nuri hoca kesin diyebilirim ama tüm hocaları tek tek arayacağım...
![]() Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği... |
|||
|
18-08-2007, 10:34 AM
|
|||
|
|||
|
yaa bilgecim simdi son plan nee?ben bu ara pek takip edemedim neler yapıcaz o gün yanii yurt yemekhane gibi seylerden bahsediorum,ayarlayabildik mi ??
![]() dEğeR wErDİğiN iNSaN sANa DeĞEr WerMiyORsA BırAk KenDi dEĞerİyLe kALsIn..!!!! |
|||
|
18-08-2007, 02:14 PM
|
|||
|
|||
|
bilgeye sordum amaa o ilgileniyo en cok o yüzden bilenler yazsın neler ayarlandı?daha yapcak neler war?
![]() dEğeR wErDİğiN iNSaN sANa DeĞEr WerMiyORsA BırAk KenDi dEĞerİyLe kALsIn..!!!! |
|||
|
18-08-2007, 11:38 PM
|
|||
|
|||
|
o gece yatakhane de kalmak için kesin izin alındı. İdare biz gereken tüm desteği vermeye hazırız dedi ve bize akşam yemeği yedirmeyi de düşünüyolar. Eğer ayarlayabilirsem bahçede mangal partisi vereceğiz ama her hangi bir aksilik olursa, en kötü ihtimalle yemekhanede yemek çıkacak... şu an sizden istediğim haber verebildiğiniz kadar kişiye haber verip gelebilecekler internet kullanmıyosa sayılarını anketin altında belirtmeniz. Yapabileceğimizin en güzelini yapmaya çalışacağız bu yıl biraz acemi olabiliriz, eksiklerimiz olabilir kusurumuza bakmayın Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
|||
|
19-08-2007, 11:24 AM
|
|||
|
|||
|
ii be helal olsun sizeee ellerinize salık olsunnn..
![]() http://www.youtube.com/results?search_query=sdfl+2006 |
|||
|
19-08-2007, 02:55 PM
|
|||
|
|||
|
2006 mezunları siteye girip mesaj yazmıolar ama en buyuk katılımı ben 2006 mezunlarından beklıorum ...........
ozellikle maraslılar hepiniz bekleniosunuz Yalnız Kurt ![]() FERHAT DAVARCI Yalnız kurt yenilmemeli....... 2006...... Ege Gıda Muhendisligi... kardeslerimi cok ozledim bi siz anlarsınız beni marasa geliyorum bi arayın beni goruselım en kısa zamanda ayarlayalım birseyler.... |
|||
|
20-08-2007, 03:27 PM
|
|||
|
|||
|
biz buradan sadece arkadaşlara haber veriyoruz inşallah katılım güzel olacak bu yıldan sonra daha ii olur....emeği geçen herkese şimdiden teşekkür derim
![]() mehto 2005 mezunu ADANALI |
|||
|
22-08-2007, 11:31 PM
|
|||
|
|||
|
Evet tamam herşey ayarlandı. Artık size sadece o gün okulda bulunmak kalıyor Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Baştan söyleyeyim mükemmel bir şey beklemeyin ama seneye daha organize ve daha güzel bir şey yapacağız inşallah, yemek olarak mangal partisi veremeyeceğiz sanırım okula biraz ağır geliyor ama aç kalmayacağınızı garanti ederim Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim. O gün bizimle olacaklara da şimdiden teşekkür ediyoruz...
|||
|
22-08-2007, 11:33 PM
|
|||
|
|||
|
gece de mi kalıoz son soru
|
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| 25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :) | ErSiN | 38 | 2,607 |
19-09-2007 04:52 PM Son Mesaj: murat tepe |
|