|
25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
|
|
08-08-2007, 10:34 PM
|
|||
|
|||
|
Cevap: 25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
Önemli değil. Benim de okulum sonuçta görevimiz... Sen nasıl sizin dönemin organizatörüsün bende bizim dönemin organizatörüyüm. Karışmadan duramıyorum işte Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği... |
|||
|
08-08-2007, 10:36 PM
|
|||
|
|||
|
kenan hoca ile konuşalım da ben derim ona mehmet abiden bi kurban alalım mangal olsun
|
|||
|
08-08-2007, 10:41 PM
|
|||
|
|||
|
yine karıştın ama nese karış bakalımGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
08-08-2007, 10:43 PM
|
|||
|
|||
|
size yaranan da suç 2007 dönemi bensiz ne iş yapabildiniz hata bende süründürecektim sizi
|
|||
|
08-08-2007, 10:50 PM
(Bu Mesaj 09-08-2007 03:24 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : gizeMmM_!!!.)
|
|||
|
|||
|
ya şakasına dioz yaaa sende ama kendini heba edion sen girişince işe ondan diom ben yaa walla:17: seni düşündügümden yani...
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
09-08-2007, 02:43 PM
|
|||
|
|||
|
Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
öncelikle herkese merhaba ben numan karaaslan.biraz yeni takılanlardan oluyorum. bizim dönemdekilere selamlar Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. küçük bişey eklemek istiyorum yukarıda dikkat ederseniz "Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması" yazıyor. yani bu iş şöyle esaslı bi şey olsun ya... ne kadar sdfl'li o kadar güzel buluşma ve bu büyük buluşmadan mezunları haberdar etmek arkadaşlarını görmek isteyen herkese düşen bir iş ;) ayrıca bu işi birkaç kişi organize etmeye çalışsın yani karışıklık olmaması açısından daha iyi olur belirsizlikler ortadan kalkar. güçlü bir organizatör bu işi ayarlar (mesela bilge desem yalan olur :D ) neyse fazla lafı uzatmiyim.bütün mezunlar için eski mezunları eski arkadaşlarını orada görmek çok güzel olur için eminim... çünkü biz SDFL mezunlarıyız... Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. (not: unutmadan belirteyim ben de geliyorum bir sayı daha olsun :D )
![]() Döner dolaşır sana gelir.... |
|||
|
10-08-2007, 12:20 AM
|
|||
|
|||
|
Numan valla güçlü bir organizatör olduğumumu söyledin yoksaaksini mi söyledin bilmiyorum ama her ikisi içinde sağol Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Esaslı birşey yapacağız zaten Numan Allah'ın izniyle sen hiç merak etme...
![]() Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği... |
|||
|
11-08-2007, 02:56 PM
|
|||
|
|||
|
RE: 25 Ağustos 1. Geleneksel SDFL Mezunları Buluşması
bilge aslansın sen aslan...
sen olmasan napardık biz yaaaa... canım benim Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. walla arkadaşlar sadece bilgeye aslansın dedim ama...Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. yani ilgilenen herkese çok teşekkürler sayenizde müthiş 1 şey olacak. ![]() yeterki incinmesin yaşanmışlık... |
|||
|
11-08-2007, 11:12 PM
|
|||
|
|||
|
Evet, şimdi son planlar nedir arkadaşlar? Son ana kadar katılabileceğimi umuyorum, ama son dakika ne getirir bilemem. Bu arada bir ricam var, bütün hocaları bu olaydan haberdar etsek de, gelebilecekler gelse. Kenan Hoca kesin gelecek de, ne bileyim bir Hasan Hocasız, bir Adnan Hocasız, bir Mesut Hocasız ne bileyim işte hocalar olmadan birşeyler hep eksik olur. Organizasyonlar ilgilenenlere duyurulur. Tabi diğer katılacaklar da ister mi bilemem...
![]() Kimler geldi, kimler geçti....... |
|||
|
12-08-2007, 04:02 PM
|
|||
|
|||
|
yaa hocalara bence de ulasılmalı gercekten coğunluk ne düşünür bilemem ama levent hoca,mesut hoca,kenan hoca...hepsi orda bulunmalı bence de..umarım cok güsel bi bulusma olur da bundan sorasını geleneksel bi hale getiriris..
![]() dEğeR wErDİğiN iNSaN sANa DeĞEr WerMiyORsA BırAk KenDi dEĞerİyLe kALsIn..!!!! |
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| 25 AĞUSTOS SONUNDA GERÇEKLEŞTİ KATILANLARIN YORUMLARI LÜTFEN BURAYA :) | ErSiN | 38 | 2,607 |
19-09-2007 04:52 PM Son Mesaj: murat tepe |
|