KSDFL.NET|COM FORUMLARINA HOŞGELDİNİZ! SİTEMİZE SADECE OKULUMUZDAN MEZUN OLAN VE HALEN OKUMAKTA OLAN KİŞİLERİ ÜYE OLARAK KABUL ETMEKTEYİZ.EĞER OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ DEĞİLSENİZ LÜTFEN KAYIT OLMAYINIZ,AKSİ HALDE ÜYELİĞİNİZ İPTAL EDİLECEKTİR..! Kullanıcı Adı :
1 Dakikanı Ayırarak Forumumuza Kayıt Olabilirsin! Şifre :
Site İçi Arama

KSDFL FORUM / SDFL SINIF FORUMLARI / Toplantılar / 23 Ağustos bu gün gerçekleşiyor
Sayfa (2): 1 2 Sonraki »

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Görünümü | Doğrusal Görünüm
23 Ağustos bu gün gerçekleşiyor
23-08-2008, 11:02 AM
SEYİTHAN
Unregistered / Not Logged In

23 Ağustos bu gün gerçekleşiyor
evet epeydir emek verdiğimiz 23 ağustos bu gün saat 1 sularından itibaren başlıyor yarından itibaren yorumlarınızı bekliyoruz
Alıntı Yaparak Cevapla
23-08-2008, 11:25 PM (Bu Mesaj 23-08-2008 11:26 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : ahmedsezal.)
ahmedsezal Çevrimdışı
PAYLAŞIMCI ÜYE
Üye
Katılma Tarihi: Jul 2008
Rep Puanı: 1
7 RE: 23 Ağustos bu gün gerçekleşiyor
hadi bakim evladım hayırlı olsun
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
25-08-2008, 12:06 AM
Bilge Çevrimdışı
Co-Administrator
Admin Yardımcısı
Katılma Tarihi: Dec 2006
Rep Puanı: 13
RE: 23 Ağustos bu gün gerçekleşiyor
Arkadaşlar öncelikle gelen herkese çok çok çok teşekkür ediyorum sonra da başta Mustafaya ve Kenan Hocama olmak üzere bana yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum ve herkesten de çok özür diliyorum geçen yılki buluşmadan sonra bu yıl için çok güzel bir organizasyon olacağına dair söz vermiştim fakat bir kaç şey hesapladığımız gibi olmadı bir takım aksiliklerle karşılaştık, günün planlanmış olması açısından geçen yıldan daha iyi olsa da sayımız geçen yıldan azdı ve bu durum bizi birazcık zor durumda bıraktı ve üzdü ama herşeye rağmen ben çok güzel bir gün ve gece geçirdim hepsinden önemlisi arkadaşlarımız yanımızdaydı ve amacımız da buydu zaten... Ben herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum seneye inşallah daha güzel bir buluşma da bu yıl gelen herkesi yeniden bir arada görmek istiyorum

Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
25-08-2008, 08:27 AM
fadime şahin Çevrimdışı
KSDFL.NET ÜYESİ
**
Üye
Katılma Tarihi: Nov 2007
Rep Puanı: 0
Çok güzeldi..
Elinize sağlık..

Acaba ne kadar keyifli olacak diye tereddüt etmiştim başta, ama okul kapısından girer girmez geçti hepsi.
Sanki ben o okuldan daha dün çıkmıştım, herşey aynı samimiyetinde, aynı güzellikte, aynı sıcaklıktaydı.
Bizi hatırlarmı acaba derken; adımızı soyadımızı hatta memleketimizi dahi bildiler hocalarımız.
Sadece adlarını bildiğimiz "çömezlerimizGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.))" ile çok güzel vakit geçirdik.
Yeni yapılan bina çok içime sinmese de , o harabe halindeki eski binayı özlesem de , anılarımızın çoğu o binayla birlikte silinse de, içimden hiç silinmeyecek..

Bu okulda YAŞADIĞIM için hiç pişman olmadım ve bu organizasyonda bu konuda haklı olduğumu bir kez daha gördüm.
İyi ki varsın SDFL ve SDFL Öğrencileri!!!

"HiÇ KiMSE GÖRMEK iSTEMEYENLER KADAR KÖR DEĞiLDiR"

1999-2002---SDFL--K.maraş
2002-2006---Ç.Ü. End.Müh.--Adana
şimdi---Fabrika--G.Antep
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
25-08-2008, 10:52 AM
SEYİTHAN
Unregistered / Not Logged In

arkadaşlar umarım herkes 23 ağusotos gecesi eğlenmiştir. Bilge arkadaşıma elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım umarım biraz yükünü hafifletmişimdir. öncelikle katılan herkese tek tek teşekkür ediyorum. ancak gelecem deyipte gelmeyen bizi zor durumda bırakanlara sitemimi belirtmek istiyorum. 90 civarı bi katılım oldu geçen seneye oranla düşük bi katılımdı , olsun inşallah senye daha fazla olacak daha organize olacak tekrar herkese teşekkür ediyorum
Alıntı Yaparak Cevapla
25-08-2008, 11:19 AM
mabel_nuray Çevrimdışı
KSDFL.NET ÜYESİ
**
Üye
Katılma Tarihi: Aug 2007
Rep Puanı: 3
BANA TAHSİS EDİLEN 2004 MEZUNLARI BÖLÜMÜNDE TEŞ ETTİM AMA YİNE EDEYİM..
MUSTAFA SANA SESLENİYORUM..!!İKİNİZ DE ELİNİZDEN GELENİ YAPTINIZ..EMEĞİNİZE SAĞLIK.EMİNİM BİDAHAKİ SEFERE DAHA GÜZEL OLACAK.
AYRICA BU GECEDE EĞLENENLER BUNU UNUTMASINLAR Kİ Bİ DAHAKİ SEFERE DAHA GÜZEL ŞEYLER ORTAYA ÇIKMASI İÇİN HERKES BİŞEY YAPSIN..İŞ BÖLÜMÜ WE ORGANİZASYON YANİ..BU GECEDE BİLGEYLE SEN PERT OLDUNUZ..NESE SAĞOLUN ÇOCUKLAR..
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
25-08-2008, 11:47 AM
mehto Dışarıda
KSDFL.NET ÜYESİ
**
Üye
Katılma Tarihi: Oct 2006
Rep Puanı: 3
arkadaşlar eminim çok güzel eğlenmişsinizdir biz bu yıl gelemedik ama seneye elimden geleni yapacağım gelebilmekk için Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ben gelemesemde aklım hep maraştaydı Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.(

mehto 2005 mezunu ADANALI
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
25-08-2008, 09:48 PM
CeMrEeE Dışarıda
CmRsN!!
Özel Üye
Katılma Tarihi: Feb 2007
Rep Puanı: 24
bence de çok güsel bi organizasyondu aslında herşeyi sölemek mümkn ama en önmlisi arkadaşlımızın dostluumuzun ne kadr güsel oldunu grdk her şey ilk gnkü gbiydi sanki bi haftasonu eve gtmiştk ve geri dndükGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ya çok eğlendm ben çok da mutlu oldum uzun zamandır görmediimz arkadaşlarımzı grdk eğlendk uyumadk:)her dkmızı güzel dolu dolu geçirmek için..aksilik falan yktu bence yani çook güzeldi:D her şey içinn tşkk edrzz

[align]hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da her nefes alışımz bayramdı...[/align]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
25-08-2008, 10:08 PM
şükra Dışarıda
...kaçışşş...
Süper Yönetici
Katılma Tarihi: Mar 2007
Rep Puanı: 5
bence de süper bi geceydi öncelikle ve özellikle MUSTAFA veBİLGEciğimin ellerine sağlık herşey mükemmeldi inşallah seneye daha güzel ve kalabalık olur...

hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar ve hiçbir şey özlemedim seni özlediğim kadar...sen de başını alıp gitme ne olur...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
26-08-2008, 02:49 PM
gizeMmM_!!! Dışarıda
gzMsty
Admin Yardımcısı
Katılma Tarihi: Aug 2006
Rep Puanı: 15
ewet gerçekten çok güzel bi gündü geceydii Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. emegi gecenlere çok çokk tşk edioruz meraklanmayın herşey çok güzeldii! yapabilceginizin en iisini yapmıştınız gerçekten! her yıl daha çok katılımla daha güzel şeyler olacagına inanıyorumm! tşk ederizzz tekrar tekrar Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »
Sayfa (2): 1 2 Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  23 AĞUSTOS 2008 BULUŞMASI PATRON 285 3,623 11-09-2008 01:41 AM
Son Mesaj: gizeMmM_!!!

• Yazdırılabilir Bir Sürümü Görüntüle
  • Bu Konuyu Bir Arkadaşına Gönder
  • Bu Konuya Abone Ol

Tema Degistir: