|
23 AĞUSTOS 2008 BULUŞMASI
|
|
29-07-2008, 02:29 PM
|
|||
|
|||
|
RE: 23 AĞUSTOS 2008 BULUŞMASI
arkadaşlar bi drnek mi kuruluyooo.. bizim hiç haberimiz yok nasıl üye olcaazz...
![]() mehto 2005 mezunu ADANALI |
|||
|
29-07-2008, 04:37 PM
|
|||
|
|||
|
sşuanda sadece bir düşünce dernek kurmak.buluşmada herkese duyurulacak mustafa arkadaşımız ilgileniyor
![]() Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ) |
|||
|
29-07-2008, 05:26 PM
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar dernek şu an ersin arkaddaşımızın dediği gibi düşünce ve oluşum içerisinde bu iş üye olmadan başlayamaz 23 ağustosda bununla ilgili bi toplantı yapılacak derneği kurmak için yeterli üye bulunursa dernek kurulacaktır. saygılar
|
|||
|
30-07-2008, 05:26 PM
(Bu Mesaj 30-07-2008 05:27 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : ErSiN.)
|
|||
|
|||
|
haklısın abi zaten öyle bi düşüncemiz olduğundan değilde şaka amaçlı yazıştır mustafa onu.yoksa para konusu önemli değil tabi bizim amacımız tüm mezunlarımızla bir arada olabilmek yani.para olsun veya olmasın herkesi bekliyoruz tüm üyelerede mail atıldı zaten maddi sebepten dolayı gelemyecek olan arkadaşlarımızada kimse bilmeyecke şekilde elimizden geleni yaparız.o yazı biraz yanlış olmuş sildim oyüzden.teşekürler uyardığın için cihan abi.
![]() Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ) |
|||
|
30-07-2008, 06:11 PM
|
|||
|
|||
|
kusura bakılmasın para vermeyen gelmesin lafıma ama burda bana suç bulmak yerine okul idaresine suç bulmak daha ii olur! hiç bi maddi destek vermicekler orda insanları en ii şekilde ağırlamaya çalışcaz ancak bu maddiyatla mümkün zaten durumu olmayıp veremeyecek olanlar karşılanır ama nice arkadaşlar var durumu gayet iyide olsa para vermeyen ben onlara taş atmak istemiştim sürçü lisan ettiysek af ola. 2.ci si dernek işinin kurulum anı biraz uzun ve meşaggatli bi iş onun tüzük çalışmalarını yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince. dernekte 7 krucu üye vardır. eğer 7 kurucu üye taşın altına elini sokarsa çok problem olacağını sanmıyorum. toplam 1 günlük bilemedin 2 günlük resmi işlemler söz konusu ayrıca o dediğiniz kart işi de yapılabilir cihan abi hatta maraşta veya istanbul da veya Türkiyenin 4 bir yanında babası mağazacı olanlarla konuşulur o kart sahiplerine diğer kartlar da olduğu gibi belli dönemlerde indirim verdirilebilir. bu olayı da toplantı da açalım
|
|||
|
31-07-2008, 12:23 AM
|
|||
|
|||
|
öncelikle ben şuna açıklık getirmek istiyorum kimsenin gururunu kırmak gibi bir düşüncemiz yok biz belirli bir miktar para toplanacağını maillerde ve mesajlarda belirttik çünkü bu toplantıdan sorumlu idareci ve öğretmenler bunu özellikle belirtmemizi istediler takdir edersiniz ki bizde böyle sorunlar yaşamadan, maddi konulara hiç girmeden bu organizasyonu çok daha güzel bir şekilde yapmak isteriz fakat okulumuz idaresi bunu karşılayamayacaklarını bize belirtti ve bizimde bu sorunu bir şekilde çözmemiz gerekiyor... ikincisi dernek fikri yalnızca bize ait olmamakla beraber okul idaresinin de gerçekleşmesini çok istediği bir proje biz bu derneği kuralım bu olayı başlatalım istiyoruz sonu nereye varır derseniz size kesin birşey söyleyemem ama bu derneği devam ettirmek ve günden güne geliştirmek için elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz zaten mezun arkadaşların da desteğiyle derneğin çok rahat bir şekilde büyüyeceğine inancımız olmasa bu işe hiç kalkışmayız
![]() Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliği... |
|||
|
02-08-2008, 05:49 PM
|
|||
|
|||
|
arkadaslar yanlıs anlamayın dernek kurabilirseniz cok güzelde masakatli bi is oldugunu düsündügümden söyledim dernek belki biraz daha sonra olabilir benim fikrimce onun yerine suan maddi ihtiyacları baska bi yoldan bulmak daha mantıklı geldiginden söylemistim mesela siz her gelenden 10 ytl istediniz belki herkes gene verir ama bi isteksizlik olusur onun yerine önünde bi sdfl resmi olan tshort bastırsanız 20 milyona satsanız hem daha fazla kar eder hemde o kisilere bi hatıra bırakmıs olursunuz..
![]() Değerli üyemiz CihanBahaDıR,Jul 2008'den beri Kahramanmaraş Süleyman Demirel Fen Lisesi Öğrenci ve Mezunları Buluşma Portalı üyesidir. |
|||
|
02-08-2008, 06:17 PM
|
|||
|
|||
|
evet cihan abi t-shirt işini ben bizim mezuniyetimizde düşündüm kamuoyu yoklaması da yaptım küçük çapta gördüm ki bi insan dahi almıyorGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ya dediklerin çok güzel öneriler ama diyorum ya birinci etapta kurmayı deneyelim he yok gerekli katılım olmayacak olursa mezun kartı ve bu tip buluşma günlerinde stand açma işi faydalı olacaktır... ama mesela daha çnceki sene istanbuldaki mezunlar buluşalım tarzı küçük toplantılar oldu biz istiyoruz ki fen liseliler birlik olsun kopmasın bağları dernek olursa elle tutulur bi maddi güç olacak en fazla öğrencimizin olduğu istanbul ankara adana gibi büyük şehirlerde iftarlar yılın belli günlerinde yemekler düzenlenir ve bu dernek bütçesini hiiiç sarsmaz yeter ki 100 üye bulalım başlangıçta... bide sevgili forum üyeleri cihan abinin yaptığını hepimiz yapalım maddi imkansızlıklar için alternatif üretelim hepinizden bu konuda bilgi bekliyorum
|
|||
|
03-08-2008, 04:10 PM
|
|||
|
|||
|
uzun süredir siteye giremiyordum..bu yılki buluşma günü iyi seçilmiş..inşallah bende aranızda olacağım..bu arada dernek konusu gayet akıllıca düşünülmüş ama bu noktada dernekler ve vakıflar yasasına bakılarak hangisinin daha avantajlı olacağına karar vermek lazım..daha birçok teferruat var tabiki konuşulması gereken..bu öneriyi ortaya atan arkadaşlarımı tebrik ediyorum..elimden gelen herşeyi yapacağıma buradan söz veriyorum..
birde toplantıya 2004 mezunlarından kimler gelecek? bu konuda 2004 mezunlarının mesajlarını göremedim.. ![]() m. emre bozkurt (m-e-b) |
|||
|
03-08-2008, 05:24 PM
|
|||
|
|||
|
meb abi işin açığı kimse haber vermiyor bilge arkadaşımızda liste mesela sende diyorsun ki inşallah geleceğim belki haber vermişsindir bilgeye ancak gelip de haber vermeyenler bizi o kadar zorda bırakıolar ki kelimeler kifayetsiz. umarım seni de aramızda görürüz. evet dernek kurma kararını aldık hafta içi mali müşavirle görüşüp gerekli bilgileri alacam tüzüğü hazırladık bilge ve ersin arkadaşımla dernek şu an için çok daha avantajlı olacak inşallah 23ünde detaylı bi şekilde görüşürüz
|
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| 23 Ağustos bu gün gerçekleşiyor | SEYİTHAN | 10 | 224 |
26-08-2008 04:16 PM Son Mesaj: LEGENDARY_EAGLE |
|