Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2008 Ö-SE-SE
20-01-2008, 10:13 PM
14 Cvp: 2008 Ö-SE-SE
yooo tamamen yanlış anlamışsınızGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ben siteye girmeyen öss'ye çalışan arkadaşlardan bahsetmiştim hepsi siteyi bildikleri halde ders çalışmaktan olsa gerek buraya girmediklerini düşünüomdaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. mustynin naptıgını biliom hemde burdan sormama nie gerek olsun kiGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. bu degişik anlayışınz karşısında agzım açık kaldı wallaGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
24-01-2008, 11:30 PM
RE: 2008 Ö-SE-SE
yani siteye zaten girmeyen adamlara bu yolla calısıomusunuz die sormak ilginc tabiGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Oğuzhan Türksayar 2014 hacettepe tıp mezunu

Onun mücadelesi ve öfkesi, bir frikiğe yorduğu kafa ve vuruş inceliğinde, onun kazanma arzusu attığı çalımın nezaketinde, onun hırsı en umulmayan anda en uygun olan adama atılan pasta.

Fenerbahçe gibi, bekleneni değil, kendi doğrularını yapan bir adam.

Fenerbahçe gibi, tek rakibi kendisi.

ALEXSANDRO DE SOUZA

ALTIN SARISI BİR GÜNEŞİN LACİVERT OKYANUSLARINA GÖMÜN BİZİ, ÜZERİMİZDE ÇUBUKLU FORMA YÜREĞİMİZDE SEVDASI KALSIN...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
25-01-2008, 11:58 AM (Bu Mesaj 13-03-2008 11:51 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : gizeMmM_!!!.)
14 Cvp: 2008 Ö-SE-SE
yok ben sormak amaçlı demedm milletn çalıştıgını belrtmek istedm ne zor anlıomuşsunz yawGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Alıntı Yaparak Cevapla
25-01-2008, 07:30 PM
yani millet nasıl gidio deyip, yok zaten ben soru sormuorm dien bi zihniet...

Onun mücadelesi ve öfkesi, bir frikiğe yorduğu kafa ve vuruş inceliğinde, onun kazanma arzusu attığı çalımın nezaketinde, onun hırsı en umulmayan anda en uygun olan adama atılan pasta.

ALEXSANDRO DE SOUZA

ALTIN SARISI BİR GÜNEŞİN LACİVERT OKYANUSLARINA GÖMÜN BİZİ, ÜZERİMİZDE ÇUBUKLU FORMA YÜREĞİMİZDE SEVDASI KALSIN...
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
25-01-2008, 07:34 PM (Bu Mesaj 13-03-2008 11:51 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : gizeMmM_!!!.)
14 RE: 2008 Ö-SE-SE
bak sorada ne yazmışım 'sölemedi demeyn herkes ders çalışıo'...

gizeMmM_!!! (2004-2007)

Alıntı Yaparak Cevapla
26-01-2008, 01:54 PM
kabuul tamamen sen haklısınGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

ALEXSANDRO DE SOUZA

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
29-01-2008, 12:18 AM (Bu Mesaj 13-03-2008 11:50 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : gizeMmM_!!!.)
ewet aynen öleyimGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

Alıntı Yaparak Cevapla
11-03-2008, 03:14 PM
şu sitenin başındaki geri sayım aracını koyan piskopat ersin arkadaşıma yürekten sewgilerimi gnderiorumm anladı o onu:D tüm összedelere başarılarGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.)

hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da her nefes alışımz bayramdı...[/align]
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
11-03-2008, 06:11 PM
bende ösym için bir şiir yazdım nasipse bestesini yaptıktan sonra sitemize ve youtube sitesine yerleştirecem össdaşlar

Gazi üniversitesi endüstri mühendisliği
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
13-03-2008, 06:44 PM (Bu Mesaj 13-03-2008 11:48 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : gizeMmM_!!!.)
ösym şarkısıda yasaklandı bu arada!

gizeMmM_!!! (2004-2007)

Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Tema Degistir:

KSDFL.NET | KSDFL.COM | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi