|
2.GELENEKSEL SDFL MEZUNLARI TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILSIN?
|
|
11-01-2008, 08:13 AM
|
|||
|
|||
|
2.GELENEKSEL SDFL MEZUNLARI TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILSIN?
Birçok arkadaşımızın organizasyon isteğinden ötürü 2.Geleneksel Buluşma ne zaman yapılsın başlığını açıyorum.
Benim şöyle bikaç önerim var; 25 Ağustos olarak kesin bir tarih belirlemek yerine heryıl Ağustos ayının son haftasına denk gelen Cumartesi günü yapılması taraftarıyım çünkü; - 25 Ağustos tarihi heryıl Cumartesi gününe denk gelmemektedir bu yüzden okuduğu üniversiteden mezun olupta çalışan arkadaşlarımız buluşmaya katılamayabilir ve uzak şehirlerden gelenler için pazar günü dönüş daha kolay olacaktır. - Birçok üniversiteli arkadaşımızın stajları ve yaz okulları olmaktadır bu stajlar ve dersler ağustos ayının 2. yada 3. haftası bitmektedir bu sebeple ağustos ayının son haftası toplanmak katılımı artıracaktır. - Okulu bitip arkerde olan arkadaşlar arasında 20 Ağutosta terhis olanlar olabilir bu yüzden son hafta daha uygun olur. - Hocalarımız genellikle Ağustos'un son haftası K.Maraş'ta olmaktadırlar. - Yaz tatili yapan arkadaşlarımız için son hafta daha iyi olur. Bu sebeplerle ben bu yıl 23 yada 30 ağustos tarihlerinden birisinde olması kanaatindeyim. Konu hakkında tüm arkadaşlar görüşlerini ve isteklerini belirtirlerse herkesin üzerinde uzlaştığı bir tarihte karar kılarız. |
|||
|
11-01-2008, 09:03 AM
|
|||
|
|||
|
RE: 2.GELENEKSEL SDFL MEZUNLARI TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILSIN?
Çok doğru düşünülmüş!
Ben 30 Ağustos derim, ama katılım çokluğuna göre 23 de olabilirGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ![]() "HiÇ KiMSE GÖRMEK iSTEMEYENLER KADAR KÖR DEĞiLDiR" 1999-2002---SDFL--K.maraş 2002-2006---Ç.Ü. End.Müh.--Adana şimdi---Fabrika--G.Antep |
|||
|
11-01-2008, 11:15 AM
|
|||
|
|||
|
bencede iyi düşünmüşsün abi bana ikiside uyar gibi gözüküyor şimdilik 23 ağustosta 30 ağustosta olur
![]() Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ) |
|||
|
11-01-2008, 01:17 PM
|
|||
|
|||
|
30 Ağustos'ta zafer bayramı kutlamalarıda yapabiliriz aslında ne dersin Ersin.
|
|||
|
11-01-2008, 03:11 PM
|
|||
|
|||
|
bana her vakit ve her mekan uyarGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu _______________________________________________ Bilirsinki Bilmezsin,Bir Bilene Sormazsın, Bilirsinki Sorarsan,Bilirlerki Bilmezsin. |
|||
|
11-01-2008, 03:32 PM
|
|||
|
|||
|
Güzel düşünülmüş...Sanırım 30 Ağustos olması daha iyi olacaktır...
![]() Yalnız yağmur yağdığında seviyorum bu şehrin insanlarını... Yüzü gözü ıslak... Başlar eğik... ...Erciyes Üniversitesi Hülya\Mehmet Tatar Diş Hekimligi Fakültesi... : TGS : |
|||
|
13-01-2008, 01:11 PM
|
|||
|
|||
|
doğru diyosun abi günün anlam ve önemini belirten bişeylerde yapılabilir toplanmışken Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ) |
|||
|
13-01-2008, 01:18 PM
|
|||
|
|||
|
yapak valla ede bayraklarla donatak heryeri marşta çalarız:D
|
|||
|
13-01-2008, 09:26 PM
|
|||
|
|||
|
çok erken davranmışsınız bence ama elbette sadece öneri aşamasında olduğu için birşey diyemem. insanların bugünden planlarını ayarlamasını beklemek zor. bence mayıs ayı gibi bir anketle belirlenebilir buluşma tarihi. tabi geçen sene olandan daha organize birşey yapmak düşünülüyorsa bence önce bunla ilgili kararlar konusunda tartışılmalı. tarih için bence daha zaman var. heyecanınızı anlıyorum elbette ama yine de sabreden derviş muradına erermiş sözünü hatırlatmak istedim.
![]() Kimler geldi, kimler geçti....... |
|||
|
14-01-2008, 06:56 PM
|
|||
|
|||
|
bence zamn belli olsun çünkü en azndan millet sora ben bilmiodum tarihini geç ögrendim gelemedim gibi bahaneler uydurmaz! 30 agustos olması bencede uygundurGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
|