Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2.GELENEKSEL SDFL MEZUNLARI TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILSIN?
16-01-2008, 12:13 AM
RE: 2.GELENEKSEL SDFL MEZUNLARI TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILSIN?
bende en sonunda 10 gün sonra tekrar döndüm sitemize int. deki prob. yüzünden giremiodum şimdik. öncelikle 30 ağustos makul vatanımızın kurtuluşunu sembolize eden bu mutlu günde dostlarımızı kardeşlerimizi abi ve ablalarımızı görmek gibi bi zevki yaşamakta günün anlam ve önemine uygun düşer bi diğer durum

bu sene ki organizasyonda bi müzik yapabilmek için 2 saat alet aradıkGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. en sonunda bulduk herşey başta plansın herkes aletini getirsin bi diğer durum belli miktar bi para ile gelinip öğle akşm ve pazar sabah kahvaltısı ayarlansın derim ben şahsen çünkü çoğu sdfl li geceyi okulda geçirdi yine geçireceklerine inancım sonsuz şahsen ben geçirecemGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. hiç olmazsa aç kalmayız bi öneri daha eğer uygun düşerse bi mangal partsi şeklinde de akşam yemeğini yapabiliriz veya olmadı toppluca bi restoran tutulur akşam için orda yenir yani velhasıl bi sürü organize yapılabilir ama aydın abinin de dediği gibi şimdiden heyecan bastıGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. hayırlsı dielim artık

Gazi üniversitesi endüstri mühendisliği
Tüm Mesajlarını Bul
17-01-2008, 04:20 PM
Cvp: 2.GELENEKSEL SDFL MEZUNLARI TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILSIN?
valla 30 ağustos bi çok arkadaş için belki uygundur ama ben 23 ağustostan yanayım çünkü bizim okul(tıpçıların geneli öyle) 2 eylülde açılacak ve erken gitmek gerekebiliyo o yüzden 23 ağustos daha mantıklı bence

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM 2 ÖĞRENCİSİ DR. MURAT TEPE(2006)
Tüm Mesajlarını Bul
18-01-2008, 10:37 AM
hmm tıpçılar demişken bu arada allah nasip ederse bizde bu sene bi yerleri kazanacazGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. yklaşık 30 mezun bu şekilde hatta daha fazlası ağustos ayının son zamanları galiba kayıt dönemi pek bilgim yok ama tarih olarak bu konu da aydınlanabilirsek ii olur ama 23te uygun bi tarih tıpçılar zor durumda kalmasın

Tüm Mesajlarını Bul
18-01-2008, 02:06 PM
inş gönlünüze göre bi yerler kazanırsınız. bizim okulun açılışıyla beraber kayıtlarda başlıyo ama kayıtlardan bi iki gün önce giderseniz yurt ayarlamak için falan daha ii olur. bu yüzden 23 sizin içinde uygun olur

Tüm Mesajlarını Bul
18-01-2008, 02:47 PM
Bizim okulun mezunları içinde tıpçılar buyuk bir kitleyi oluşturdugu için onlara uygun vakit ayarlamak mantıklı olurGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

Sadettin YAKAR - Marmara Endüstri Müh.- 2004 mezunu
18-01-2008, 05:21 PM
yaw bizim okul ekimin basında acılıo, bu gazililerin okulu acayip erken baslıo be,yazık onlara, ha bu arada musti güzel bi konuya degindi kayıt tarihleri genelde o döneme denk gelio, gecen seneki bulusmada ben kayıttaydım mesela, onuda hesaba kat musti...

Oğuzhan Türksayar 2014 hacettepe tıp mezunu

Onun mücadelesi ve öfkesi, bir frikiğe yorduğu kafa ve vuruş inceliğinde, onun kazanma arzusu attığı çalımın nezaketinde, onun hırsı en umulmayan anda en uygun olan adama atılan pasta.

Fenerbahçe gibi, bekleneni değil, kendi doğrularını yapan bir adam.

Fenerbahçe gibi, tek rakibi kendisi.

ALEXSANDRO DE SOUZA

ALTIN SARISI BİR GÜNEŞİN LACİVERT OKYANUSLARINA GÖMÜN BİZİ, ÜZERİMİZDE ÇUBUKLU FORMA YÜREĞİMİZDE SEVDASI KALSIN...
Tüm Mesajlarını Bul
19-01-2008, 11:24 PM
23 olsun o zaman en mantıklısı

Tüm Mesajlarını Bul
20-01-2008, 10:38 PM
14 Cvp: 2.GELENEKSEL SDFL MEZUNLARI TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILSIN?
benm içn hiç farketmezGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. her zamn olabilirGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.

gizeMmM_!!! (2004-2007)

BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM...

Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS)
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
21-01-2008, 01:11 PM
yalnız dikkatinizi çekerim burda yorum yapan 6 7 kişiyiz bence herkes kendi dönemiyle irtibata geçsin siteye katılımın artmasını sağlasın. böylelikle çoğunluk için uygun bi tarihte uzlaşırız

Tüm Mesajlarını Bul
21-01-2008, 01:17 PM
konuyu güncel tuttukça giren herkes görecektir zaten konuyu bu aralar siteye giren üye sayımız az olduğu için şimdiden hemen bi sonuca varılmaz zaten bu konu altında yzışmalar devam eder temmuza kadar bi sonuca varılır arkadaşlar.ayrıca siteye girenlerin sayısını arttırmak güzel olur elimizdn geleni yapalım lütfen...

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi (Hazırlık Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. )
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
« Önceki | Sonraki »
Konu Kapalı 

Tema Degistir:

KSDFL.NET | KSDFL.COM | Hafileştirilmiş Sürüm | RSS Beslemesi