|
1998 MEZUNLARI
|
|
22-01-2008, 09:26 AM
|
|||
|
|||
Cvp: RE: 1998 MEZUNLARI
bekirgulsari Yazılan:emrahcım merhaba. selam sabah yokmu ya.yoksa o unuttukların arasında bizlerdemi varız.napıyosun ne haldesin hele anlat bakayım.şuan nerelerdesin ha buarada çıkaramadıysan ben yinede hatırlatayım kendimi Seni untmadım tabiki Bekirim. nasıl unutayım o kadar da değil. Napalım işte kocaelinde Bilgisayar öğretmenliği yapıyorum. Ardından saygı ile andığımız hocalaradan olmaya çalısıyoruz işte buralarda.:D Alinin dediği aksamı bende hatırlıyorum. baya eğlenmiştik. Gerçi biz biraz arkalarda kalmıstık ama genede hatırlıyorum. bide hatırladığım bir olay var ki heralde onu ölene kadar unutmam. Tabi ki Yine Reha baş rolde idi. hatta bu olaydan sonra adı ipci Reha kalmıstı. (( yada bana öyle geliyor )). O zamanlar dısarıdan gelen bir geometri hocası vardı sanki. bir aksam nobetci iken yoklama almaya gelmişti yatakhaneye, reha da bir ip ile yatakhane kapısının sürgüsünü içerden çekmişti ve Hoca ile beraber içeride kalmıştık. Çok gülmüştük. Ama hocanın o korku dolu bana burada ne yapacaklar şimdi diye bakan yüzü aklıma geldikçe simdi Adamcağız için üzülüyorum. ama genede çok eğlenceli idi. Sonra Ahmet abi bizim tuvaletleri temizlemeye gelmiştide adamı kurtarmıştı :D. Aslında çok fazla pişman olmamaya çalısıyorum ama genede orada bir sene daha kalamadığım için üzülüyorum. o zamanlar şartlar ayrılmamızı gerektirmişti bizde ayrılmıştık ama keske daha çok kalabilseydik |
|||
|
22-01-2008, 02:05 PM
|
|||
|
|||
Cvp: 1998 MEZUNLARI
cakmak Yazılan:Bir de -Reha olsa gerek sanirim- kagittan uzunca bir kuyruk yapip, on sirada oturan Ayhan'in kemerine bir sekilde arkadan ilistirmisti ve Ayhan tahtaya soru cozmeye bu sekilde cikmisti... Bizim icin bulunmaz eglenceydi o gunlerde... Tabi ardindan gelen bir tokat olayini da hatirliyorum... ya o olayı bende hatırlıyorum... arada hala bizim ömer anlatır. ferdane ayhanı cok severmiş galiba onun için baya hırpalamış yapanı... Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. cakmak Yazılan:Bir de hatirimda (sanirim 1. sinifin sonunda olsa gerek) konferans salonunda duzenledigimiz gece en guzel anilardan biri olarak duruyor.. o düzenlediğimiz gece bizim fen lisesi tarihinin en farklı dönemlerinden biri oldugumuzun kanıtıdır bence... hiç unutamadığım anlılardan biridir... bi tiyatro oynamıştık eski istanbul tarzı... fesler takım elbiseler filan... senaryoda koray bizim mahllenin kızına asılıyodu ben de mahallenin kabadayısıydım... fonda yeniturkunun "yedikulesi" çalıyodu, mahallenin kızıda peçeler içinde selmaydı... sonra aniden biz sahnede donuyoduk ve mustafa sandalın "kız sen ne güzel" şarkısı başlıyodu, sinan giriyodu sahneye selma da peçeyi filan atıyodu... Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. klip başlıyodu sonra... ama o gecenin en komik anı bence çarşaflı şenolun sahnede zekeriyanın kucagına atlamasıydı... yarılmıştık yaw resmen... mustafa fatih diler hoca taklidide süperdi... diler hoca skeçte gercek derslerdeki gibi "çık dışarı siiilee..." şeklinde hepmizi dersten atıyodu sonra da "lan herkesi attık dersi kimle yapıcaz" deyip kendi de cıkıyodu Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ibrahim hoca için "ben sizin babanızım" mustafa altaş için de "fabrikada tütün sarar" çalınmıştı... Dj de tanaydı... yaptıgımız maximum dokundurmalara rağmen, o gece butun hocalar ve idare tarafından cok takdir edilmişti... emrahporgali Yazılan:Tabi ki Yine Reha baş rolde idi. hatta bu olaydan sonra adı ipci Reha kalmıstı. bu olaydaki meşhur hocada matematikçi gürbüz işte, ama acımaya hiç gerek yok cunku yapılan herşeyi hakediyodu o herif... dışardan birileri klitledi sanıp adam butun yatakhaneyi saymıştı eksik olan kim ortaya cıksın diye sonra herkesin tam oldugunu gorunce hepten delirmişti... seni takdir ediyorum rehacım... ![]() vaya con dios |
|||
|
22-01-2008, 02:12 PM
|
|||
|
|||
|
RE: 1998 MEZUNLARI
cevap çok hızlı geldi şaşırdım :D
|
|||
|
05-02-2008, 07:05 PM
|
|||
|
|||
|
araya bir gireyim bari.... yine kimseden ses seda yok
selam millet.... Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. ![]() MEHMET ÇAKIROĞLU Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. |
|||
|
08-02-2008, 01:07 PM
|
|||
|
|||
|
çakırım sana katılıyorum
yine ses seda yok kimsede.arkadaşlar kimse yokmuuuuuuuu ![]() BEKİR GÜLSARI |
|||
|
09-02-2008, 07:38 PM
(Bu Mesaj 09-02-2008 07:40 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : cakmak.)
|
|||
|
|||
Cvp: RE: 1998 MEZUNLARI
firstqualified Yazılan:araya bir gireyim bari.... yine kimseden ses seda yok bekirgulsari Yazılan:çakırım sana katılıyorum Hmmm... Ses ve seda.. Derken siz, aklima geldi... Eskiden hemen herkesin sessiz terlik "Sabo" lari vardi okulda Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Hala var midir bu terliklerden acaba ve hala yurtlarda kullaniliyor mudur dusunmeden edemedim... Bizim yatakhane icin en kisa, Reha'larinki icin en uzun olan lavabo yolunda fazla ses cikarmazdi bu terlikler kimseyi rahatsiz etmemek adina... Ve yine hatirladim, yatakhaneler arasi iletisimin en yogun oldugu bir nevi ortak sosyal alanimizdi lavabo kismi... Cok harabeydi ama orada genelde sorardik hal ve hatri, sinif ve yatakhanelerimiz ortak olmayan diger arkadaslara... Hani birkac tabure olsaydi oturup orada cay icip muhabbet edecektik... Evet dusundum de onlarca ogrencinin yasadigi katta ortak bir alan yoktu... Ve cok da dert degildi zaten.. Tuvaletler, aksam etudunden sonra yapilan 10'ar dakikalik yatakhane turlari bu ihtiyaci bir sekilde gideriyordu... Caylar orada iciliyor, saralleli ekmekler oralarda paylasiliyordu... Bu arada, Facebook uyeligi olan arkadaslar icin bir duyuru olarak, bizim doneme ait bir grup da actik... Su an otuza yakin donem arkadasimiz var.. Orasi da burasi gibi sessiz sakin ama... En azindan resim paylasabiliriz... Ben ve Cakir elimizde olan resimlerden yukledik oraya... Siz de yuklerseniz elinizde olanlardan guzel olur... Grubun ismi KSDFL'98. Asagidaki link calismazsa, aratirsaniz, cikar sanirim... http://case.facebook.com/group.php?gid=7778627031 ali |
|||
|
10-03-2008, 04:00 PM
|
|||
|
|||
|
hayat devam ediyor...
![]() MEHMET ÇAKIROĞLU Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. Guests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images. |
|||
|
20-03-2008, 10:39 AM
|
|||
|
|||
|
uzuuun zamadır bakmıyodum siteye... yeni gelenler yazanlar olur düşüncesiyle bi gireyim dedi... ama kesif bi suskunluk var, çakır da olmasa sessizliği bölmek adına kimse bişi yapmıcak heralde...
![]() vaya con dios |
|||
|
24-03-2008, 09:54 PM
|
|||
|
|||
|
yne en çok yazan sizin dönem yani hakkını yemeyinGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
![]() gizeMmM_!!! (2004-2007) BeN YüRüdÜkÇe KaLır iziM... Sessizliktir içimden geçirdiklerimin sedâsı , duymakta olduğun engin sözler derin denizlerimin dalgası....(GS) |
|||
|
28-03-2008, 01:28 PM
|
|||
|
|||
|
Senin daha önce dediğin gibi galiba millet facebooklara takılır olduGuests cannot see images in the messages. Please register to forum by clicking here to see images.
bu doğrumu yoksa. ![]() mesutzincir, proud to be a member of Kahramanmaraş Süleyman Demirel Fen Lisesi Öğrenci ve Mezunları Buluşma Portalı since Oct 2007. |
|||
|
|
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| 2004 MEZUNLARI | meb | 296 | 9,435 |
22-12-2008 06:13 PM Son Mesaj: mabel_nuray |
|
| camiye yardim ..(2oo3 mezunlari iyi bilir) | abdullah.k | 41 | 1,418 |
30-11-2008 11:31 PM Son Mesaj: cagR1| tHe b®ss |
|
| 2000 MEZUNLARI | BERKETÜRKHAN | 9 | 330 |